An Outfit with my Lyocell favorites

An Outfit with my Lyocell favorites

An Outfit with my Lyocell favorites 700 958 BedreMode.nu

15.07.18 kødbyens madmarked1

15.07.18 kødbyens madmarked2Jacket, Tencel, H&M Concsious 2014, Pants self-made from organic cotton from Siebenblau, Scarf Old from Turkey, T-shirt modal and old, Sandals Lilimill – vegetable tanned leather.

Tænk at jeg har boet i København i sammenlagt 4 år, men der er så mange steder jeg slet ikke kender! Det laves der om på denne sommer. Jo flere skønne steder jeg kender i byen, jo større synes den. Og her er det jo nærliggende at komme med en let sammenligning med den bæredygtige mode “verden” – jo flere seje mærker og brands jeg kender jo større synes den verden. I dag kunne jeg slet ikke forestille mig at anskaffe mig noget der ikke var “bedre” fordi jeg faktisk tror at man kan finde alt. 

Hvis du missede min opdaterede guide til Lyocell så find den her.

Men tilbage til outfittet; den danske Sommer er mærkelig. Billederne er ikke særlig gamle, men når jeg kigger på outfittet ser det alt for varmt ud lige nu. Men hvis bare tørklædet røg en tur, så ville det faktisk være passende på en hver eftermiddag med en let vind, hvilket der var den dag vi besøgte kødbyens mad-marked. Grunden her til er, at både bluse og jakke er af lyocell; jakken er lavet af tencel og blusen er af modal. Det er begge materialer som både kan fungere sommer og vinter. Og forøvrigt mine yndlingsmaterialer, som også er bæredygtige.

Lige nu leger jeg en del med løse silhuetter, meget inspireret af mine nye bukser. Måske også lidt pga et par ekstra sommer-kilo. Men der er også så mange fristelser her om sommeren, og især den dag vi besøgte kødbyens mad marked.

15.07.18 kødbyens madmarked3

15.07.18 kødbyens madmarked4

15.07.18 kødbyens madmarked5Jeg kan helt sikkert anbefale et besøg forbi kødbyen i weekenden. Og selvom jeg er begejstret for det, og først har opdaget stedet i år, så er det vist ikke et nyt fænomen, men bare en udspringer fra papirøens madmarked (hvor jeg endnu ikke har været). Jeg går efter øko-fristelser selvfølgelig.

15.07.18 kødbyens madmarked6

ENG: This is a semi-recent outfit where I wear two of my lyocell favorites, along with my self-made pants and lilimill sandals. I wore this with a saturday trip to a food-market in Copenhagen. I went with my boyfriend and we have fun finding new areas of the city. It was neither cold nor warm, and the good thing with Lyocell is exactly that – it can be warm and cooling.

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne