Aiayu efterårs favoritter

Aiayu efterårs favoritter

Aiayu efterårs favoritter 2832 4256 BedreMode.nu

14.08.18 aiayu efterår2

14.08.18 aiayu efterår

14.08.18 aiayu efterår3

Jeg fik fyldt mine uld behov op til udsalget, men når jeg sidder og ser på Aiayu’s efterårs kollektion så kan jeg godt blive lidt ærgerlig over det. Den er nemlig rigtig fed synes jeg. Fyldt med navy, brændt rød og grå toner og nogle rigtig fine silhuetter. Og så skal man da vist igang nu hvis man skal have de rigtig seje ting, for nogle ting er allerede udsolgt, mens andre kan man først få fat i til September.

Lige som resten af blogland er jeg nok også i efterårs mood snart og glæder mig til lag, lag og flere lag. Men det tager jeg hurtigt i mig igen, for jeg er frøken “fryser altid”, så sommeren er nok bedre for mig. Og jeg har flere billeder med bare ben.

Skjorten her er fra sommerkollektionen, og den kan stadig væk fåes i nogle farver, fx en lysere grå end her. Og så har skjorter vist været ganske populære for dem, for de er også lige kommet i nye farver. Billederne af Liv er helt kolonihave agtige synes jeg, men i virkeligheden er de bare fra vores gård, hvor folk planter alle mulige dejlige ting i beholdere foran deres bagtrapper.

Hvis man skal have en lille opdatering på hvorfor Aiayu er et “bedre” mærke, er det fordi de har et meget lille men præcist koncept, med deres produktion af luksus kvaliteter i Lama uld. De bruger uld fra individuelle bønder i Bolivia og de har et tæt samarbejde med en fabrik hvor de sørger for hele tiden at forbedre forholdene for arbejderne. Aiayu er ikke certificeret men de lægger så meget frem og har så genenmsigtigt et koncept.

aiayu efterårNår men her er altså mine yndlings looks. Især den grå sweater med de røde tern. Uhmm ja tak 🙂 Suk.

Følg bedremode.nu

bloglovin3

facebook3

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne