6 kontoroutfits fra januar

6 kontoroutfits fra januar

6 kontoroutfits fra januar 1667 2500 BedreMode.nu

Jeg har brugt mange timer på kontoret her i januar. Hele sidste weekend var jeg derinde og arbejde, og i denne weekend skal jeg også et smut forbi.

Derfor er det også tit kontoret der får mine bedste outfits at se, og det tænkte jeg at jeg ville dokumentere lidt… Problemet er bare at vi ikke har verdens smukkeste tæppe. Eller det er en underdrivelse. Og der er heller ikke særlig meget lys.

Men når det så er sagt, så synes jeg faktisk at jeg har været ganske velklædt de fleste dage, og flere på især instagram har ønsket at se lidt flere hverdags outfits, altså hvad jeg har på hver dag. Det er også sådanne indlæg jeg elsker at se hos andre bloggere, så nu prøver vi lige det.

Jeg vil reflektere over hvordan jeg havde det i outfittet, hvordan jeg synes det ser ud, samt give det en karakter fra 1-10.

2. januar:

Outfit: Tørklæde fra genbrug / Sweater fra Aiayu (gave) / Bukser fra Weekday (gave) / Støvler fra Ellos

Lige efter juleferien var jeg også på arbejde – fordi det var det jeg havde allermest lyst til. Og det var de samme tanker jeg havde da jeg klædte mig på; “Hvad har jeg lyst til?” Og jeg synes det fungerer så fint. Den smukke Kobolt blå sweater fra Aiayu er en gave, og allerede en af mine absolutte favoritter.

Karakter: 7

3. januar:

Outfit: Uld-undertrøje fra Dilling Underwear / Sweater fra Schulz by Crowd (gave) / Jeans fra Weekday / Sneakers fra baabuk (gave)

Denne dag var kold, hvilket kan ses fordi jeg havde to lag uld på. Og strømpebukser, og uldsneakers. Jeg havde det ganske behageligt i outfittet, men synes ikke det er specielt smart nu jeg ser det igen.

Karakter: 4

4. januar

Outfit: Tørklæde fra genbrug / Sweater fra Aiayu (gave) / Bukser fra Filippa K

Disse bukser har været ude af rotation i et stykke tid, så derfor tænkte jeg det var på tide at bruge dem igen… Men det har jeg allerede droppet; de er simpelthen for sorte og slet ikke min stil længere. Jeg fik dem i gave af min kæreste da jeg blev færdig på studiet; en ægte business buks. Og de var på min ønskeliste i laaang tid. Jeg føler jeg burde gemme dem fordi de opfylder alle kriterier for en klassisk business buks og er i god kvali. Men de giver mig ikke glæde, og derfor skal de videre.

Karakter: 5

5. januar

Outfit: Tørklæde fra genbrug / Sweater fra Aiayu / Bukser fra genbrug / Støvler fra Ellos

Jeg får en hel anden følelse når jeg kigger på dette outfit, og det gør mig glad. Det føles mere kreativt, skørt og skævt. Og mega behageligt. Jeg har besluttet at jeg skal have flere farverige bukser, for jeg har en del neutrale overdele, og så vil jeg kunne bruge dem mere i spraglede outfits tænker jeg.

Karakter: 7

8. januar

Outfit: Jakke fra genbrug / Skjorte fra Grobund (gave) / Bukser fra genbrug / Støvler fra Ellos

Dette outfit er min favorit ud af denne samling. Og desværre skudt på en af de yderst mørke dage. Jeg er fan af jakker som cardigan, og synes at alle farverne harmonerer. Der er noget romatisk over farverne, noget moderne over silhuetten og noget “mig” over sammensætningen.

Karakter: 9

9. januar

Outfit: Tørklæde fra Artfusion (gave) / Sweater fra Aiayu / Jeans fra Weekday / Sneakers fra Baabuk (gave)

Denne dag var også yderst mørk, så derfor havde vi gang i nogle fotolamper… Ved ikke helt om det fungerer? Outfittet er rigtig fint. Ikke en favorit, ikke dårligt. Bare ganske OK.

Karakter: 6

Det var første runde af outfits i januar. Jeg glæder mig til at følge min “stiludvikling” lidt mere fast. Måske opstår der også nogle styling tips ind i mellem.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
3 kommentarer
  • Du rocker altså bare hverdagsstilen! Og ville det være alt for meget snyd at stille sig ud på fortovet? For at undgå tæppet!

  • Jeg er vild med det her indlæg! 🤩🤩

  • Hej Johanne,
    Jeg søger med lys og lygte efter en brun ternet frakke a la den du har på i indlægget. Kan du anbefale nogle gode steder at lede eller særlige genbrugsbutikker? PFT