10 ting i August

10 ting i August

10 ting i August 900 1200 BedreMode.nu

bedste looks aw15

En ny sæson går igang, og jeg kan allerede mærke shoppelysten komme krybende. Derfor tænkte jeg at det var en god ide at se tilbage på hvad der fungerede sidste år. Hermed mine yndlings outfits fra AW15. Næsten dem alle glæder jeg mig til at hoppe i igen, og samtlige stykker tøj i collagen skal findes frem igen og elskes. Jeg glæder mig mest til; rullekraver, cardigans, lange bukser og strømpebukser samt uldjakker man bare kan putte sig i.

Her kommer lidt random tanker for August, fordi jeg er SÅ klar til September; Jeg vil prøve at være fuldt tilstede på mine sidste dage i praktikken, men samtidig glæder jeg mig dog også til at puste ud. Og så bliver der nok mere tid til fordybelse og sjove nye initiativer her på bloggen.

 1. August gik sindsygt hurtigt, og de fleste dage mødte jeg tidligt og var sent hjemme. Derfor gik det også lidt skævt med de gode vaner.
 2. Modeugen løb igen over stablen, uden at være særlig grøn. Selvom jeg ved, at mange brands arbejder med bæredygtighed bag kulisserne, bliver jeg gang på gang skuffet over, hvor få forbruger orienterede grønne initiativer den fashionable uger byder på.
 3. Også selvom branchen nærmest er enige om at bæredygtighed er modens fremtid.
 4. Som I læste sidste i 10 ting omkring sommeren 2016, så opgav jeg sommeren lidt for hurtigt. Men selvom jeg nød den seneste varme uge, så er jeg meget klar til efterårs garderoben.
 5. Hvis I ligesom mig skal forberede efterårsgaderoben, så vil jeg anbefale denne guide. 
 6. I September, når min praktik er slut, vil jeg skrue op for ambitionsniveauet på bloggen. Det kunne blive så meget bedre, og jeg håber at kunne indfri mine egne (og jeres?) forventninger.
 7. I min basis guide blev jeg gjort opmærksom på at jeg havde glemt mærket Freitag og deres seje bæredygtige materialer som ikke er bomuld. Dem må jeg også tage et grundigt blik på i den kommende tid.
 8. Jeg blev mindet om at jeg er på en lang rejse mod bæredygtighed. Min kollega spurgte mig en dag, om jeg dog aldrig går på kompromis med mine værdier, og jeg svarede “jo hver eneste dag” – men at hun ikke umiddelbart så det, viser hvor langt jeg alligevel er kommet.
 9. Der er dog stadig 1000 ting som man “burde” gøre jnf denne sjove liste. Men hvis det er tilfældet, bliver jeg nok aldrig 100%.
 10. Og så skal jeg nok huske også at være gode ved mig selv, jnf denne artikel fra min med-blogger Marianne Luna.

Hvad har du tænkt over i August?

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
2 kommentarer
 • Jeg glæder mig helt utrolig meget til at vi skal hoppe i efterårstøjet igen.
  Det er måske lidt skørt, men er efterårstøj ikke bare på mange måder mere rart og lidt hyggeligere end sommertøjet?
  Uldtrøjer og kakao går ligesom lidt hånd i hånd.