10 things in April

10 things in April

10 things in April 150 150 BedreMode.nu

15.04.22 ti i april

15.04.22 ti i april2Lyocel Shirt, H&M Conscious

Selvom jeg elsker foråret og længes ud, så er eksamens skrivningen igang, og jeg sidder meget inde. Især ved mit nye fine bord som er fundet i stor skrald. Godt forår til jer der ude og god onsdag! På denne onsdag får I lige en bunke af random tanker fra mit liv.

1. Det er faktisk nu over et år siden jeg startede bloggen, og jeg er blevet så meget klogere på hele det her område der hedder bæredygtighed. Nu ved jeg hvor meget jeg ikke ved.
2. At blogge om det emne har fået mig til at føle jeg er en del af et større netværk af inspirerende folk, der vil verden det bedste.
3. Det er når de første jordbær kommer i butikkerne at jeg har sværest ved at være ansvarlig forbruger; de er hverken øko eller danske, men jeg må bare smage.
4. Der er rift om vores brugte tøj efterhånden, og røde kors vil meget gerne have det.Men hvad er egentlig det bedste?
5. Vi har fået et kompost forsøg i vores gård, og jeg glæder mig meget til at deltage. Det, sammen med vores tre fritgående høns gør mig dagligt glad.
6. Jeg har anskaffet mig to nye ting fra shoppelisten; løse bukser som er selvsyede, og en løs kjole fra resecond.
7. Jeg kommer dog snart til at mangle sandalerne, og har pt kig på dette mærke, men kom gerne med inspiration til “bedre” sandaler.
8. Jeg elsker madmagasinet på DR1, hvor de går i dybden med fakta om fødevarer. Jeg ville ønske de lavede et lignende program om andre forbrugs varer (jeps, især tænker jeg selvf. tøj)
9. Jeg bruger virkelig meget tid foran symaskinen i disse dage, og glæder mig til at vise jer nogle af resultaterne.
10. Solen gør folk kåde, og jeg skal også være mere ude. Men det kræver også at jeg finder en god solcreme. Helst “ren og øko” men endnu mere helst på spray. Og vil jeg så give mere end 150 for en solcreme?

ENG: 1: It is now more than one year since I started this blog. 2: Writing a blog about sustainable fashion makes me feel part of a community of like-minded people who wants a better world. 3: It is when the first strawberries hit the stores that I find it the hardest to be a good organic consumer; they are both imported and conventional, but I gotta have a taste. 4: The red cross denmark are having a big campaign, to make us donate more clothes. But what is the best way actually? 5: We have a composting test going on in my building, as well as free running chickens. Daily source of joy. 6: I got two new things from my shopping list: comfortable trousers and dress. 7: I soon need sandals and would love help on where to find good sustainable options? 8: There is this show on TV that I like, it is consumer awareness and about food. I wish they would do it about clothes too. 9: I use a lot of time in front of the sewing machine these days. 10: The sun makes people (and me crazy) but what sun-screen to get?

 

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
6 kommentarer
 • Kristina // Frøken Lyngsø 22/04/2015 at 13:02

  Wow! Sikke et fund, og så i storskrald – det nye bord er virkelig fint! Og jeg elsker de her typer indlæg med lister over tanker og hverdagsfilosofi 🙂

 • Det sker ellers sjældent at jeg finder fund 🙂
  Jeg elsker også at skrive de her indlæg selvom det ikke er størstedelen af bloggen – jeg er glad for at du læser med.

 • simona from Cluj :) 23/04/2015 at 10:52

  I love the fact that you also write in English because in this way I feel that I can keep in touch a bit. Best of luck to you and hope to see you soon!

 • thefaircloset 23/04/2015 at 21:45

  I am on the search for sandals too right now. But finding shoes that meet your standards ethically, sustainably and fashionably is very hard! Last year, I bought a pair from elnaturalista.com They tick every box, exept style, but I will wear them a lot this summer. Currently, I am very much in love with everything from ssekodesign.com Not sustainable, as far as I know, but good cause (says the feminist in me) and design.