10 fair fashion instagrammere du skal følge

10 fair fashion instagrammere du skal følge

10 fair fashion instagrammere du skal følge 900 1200 BedreMode.nu

10-fair-fashion-instagram

Glædelig juledag derude. Jeg har brugt julen på at komme ret meget nede i gear, og det kan vi jo alle sammen trænge til. På nær lidt bøvl med at få denne video færdig, har jeg heller ikke rørt computeren så meget.

Jeg gætter på det er det samme med dig? Hvis juledagene betyder fri, så er den bedste måde at håndhæve det på, ved at klappe computeren sammen. Men har du kunne lade mobilen være? Det har jeg ikke, for der er jo alligevel nogle stille stunder i julen, og her har jeg da kigget mere end lidt instagram.

Hvis din instagram godt kunne bruge et ekstra skud bæredygtig mode inspiration, så kig med her. Jeg har nemlig samlet de 10 bedste fair fashion instagrammers, som giver mig daglig inspiration på mobilen.

De formår at dræbe myten om at bæredygtig mode er grimt, og samtidig føler jeg ikke at de er en stor reklame for at shoppe. Det er en svær balance, men de her gør det virkelig godt.

Hvis du gerne vil have en bedre instagram i 2017, så synes jeg du skal tjekke mine tilbud ud her.

ofemma-insta

@Of Emma – smukke casual outfits og tanker om at få tøjet til at holde længere, blandet med nye økologiske køb. Jeg elsker stilen på denne fine svensker.

fairfashiongirl-insta

@fairfashiongirl – en 17 årig pige med cool stil, sjove captions og fokus på at få en endnu mere bæredygtig garderobe.

kunstkinder-mag-insta

@kunstkinder_mag – drevet af to skønne piger fra Hamborg, og en virkelig flot insta profil. Deres outfits er altid on-point og så hvis man vil se hvorfor tysk bæredygtig mode ikke er så slem endda, så er de pigerne man skal følge.

awear-insta

@awear – instagram kontoen til min yndlings podcast – smukt kurateret af værten Krestel som både viser sine egne skønne og skøre outfits og deler citater fra podcasten og tanker omkring mode generelt.

stylesforthought-insta

@stylesforthought – en virkelig smuk instagram, med en it-pige som er blevet interesseret i bæredygtig mode. Jeg elsker den meget gennemførte LA stil, og ville gerne drømme mig væk til Californien med en øko-smoothie og sol.

dressyourlife_-insta

@dressyourlife_ – Naomi har en cool stil, og virker ligeglad med trends – på den seje måde. I stedet har hun meget fokus på historien bag ved tingene, og både billeder og tekster inspirerer.

kimbuining-insta

@kimbuining – En hollands pige med en fin stil, og gode billeder. Hendes stil er lidt mere “sød” end min egen, men hver fordi den er gennemført er det cool at følge med.

johannatropiano-insta

@johannatropiano – Jeg føler mig meget stil-forbundet med Johanna, som har en sej sans for outfits. Desværre bor vi i hvert vores klima. Hun har fokus på unikke stykker tøj, historien og de som laver tøjet.

kim-goes-eco-insta

@kimgoesoeko – Kim kan noget med farver, uden at det bliver for meget. Hendes passion er genbrug og vintage, og så det kan jeg altid bruge tips til. Jeg har faktisk mødt Kim i virkeligheden, og hun er super sød.

sustainable-chic-insta

@sustainablychic – En konto med de flotteste billeder. Temaet er mere bæredygtig livsstil generelt, men der sniger sig alligevel også en del mode ind. Især ting lavet af kunstnere og håndværkere rundt om i verden er i fokus.

bedremode-insta

@bedremode – jeps jeg har smidt mig selv på. Bare hvis du ikke lige fulgte med allerede. Jeg vil prøve at køre endnu mere rent mode-fokus i 2017, men samtidig er det også hyggeligt at dele små øjeblikke fra mit liv.

Jeg bruger utrolig lang tid på at finde ud af hvad der virker på instagram, og hvad der får folk i tale. Jeg synes nemlig ikke det er sjovt bare at poste et flot billede – der må meget gerne være en fortælling bag. Derfor elsker jeg også at følge folk som går op i at fortælle en historie.

Instagram er jo også efterhånden godt fyldt med butikker som slås om vores opmærksomhed. De viser altid det nyeste og har til formål at få os til at shoppe, købe mere, forbruge. Jeg følger selv mange shops, men jeg synes det er lige så vigtigt at få min stil-inspiration fra rigtige mennesker som går i det samme tøj igen og igen.

Hvem kan du bedst lide at følge på instagram?

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne