Why I fell in love with recycled clothes – From Somewhere

Why I fell in love with recycled clothes – From Somewhere

Why I fell in love with recycled clothes – From Somewhere 700 2100 BedreMode.nu

From somewhere up cycled fashion from scrap fabricJeg nævnte kort From Somewhere i mit sidste post omkring Upcycling, men jeg synes de fortjener mere end en side bemærkning. Det er et brand der har eksisteret siden 1997, længe før bæredygtig mode virkelig blev “On trend”. De laver tøj af overskydende rester fra andre tøj producenter. Det set-up ville slet ikke være muligt i Danmark, men i London som er deres base, er der stadig noget tøj produktion.

For mig startede det hele med kjolen øverst i venstre hjørne. Total genbrug men så “wearable”. Den kjole er vel fra ca 2010 (jeg ved det ikke) og må stadig gerne flytte ind i min garderobe. Derefter lavede de i 2011 kollektionen med rester fra Speedo som blev meget populær på nettet. De nederste billeder repræsenterer hvad de laver nu. Mange af deres designs kommer i flere farver, men for mig fungerer det bedst i den blå/sorte farveskala. Jeg vil dog lige sige at jeg synes ikke ALT de laver er genialt, og på webshoppen ligger lige nu en samling hatte som er ganske intetsigende, hvis ikke direkte grimme.

Jeg håber I kan følge mig i mit brand crush på From Somewhere.

ENG: I have a long standing crush on the brand From Somewhere. They have been doing recycled fashion since 1997, with left over scraps from other companies. It all started for me with the blue and grey dress in the top. The speedo collection is also very cool. Below the text is what they are doing now, and though it is definitely not everything they do I love, I will continue to be a fan of this brand, and I hope you will join me.

 

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
3 kommentarer
 • Jeg kan måske godt se, hvad du mener i forhold til de der hatte 🙂 Men de to nederdele i sort/hvid/creme patchwork er faktisk nogle, jeg måske godt kunne se mig selv i.

  Jeg kommer til at tænke på danske Ann Wiberg, som har linien Trash Couture, som består af brudekjoler syet af gamle rester fra brudekjoleproduktioner… Dengang jeg bloggede om bryllupper var jeg inviteret med til deres modeopvisning, og det var faktisk rigtig flot… om jeg så ville gå med det, ved jeg ikke, da det er lige en smule for punket for mig, men søger man en bæredygtig brudekjole kan man eventuelt prøve at kigge hos hende: http://annwiberg.com/trash-couture/

  • @Elizabeth. Trash Couture er så sejt. Jeg har fulgt med længe. Især deres ballet inspirerede kjoler var jeg vild med 🙂 Men ja på ingen måde hverdags agtigt. Men fedt at vi har sådan noget i Danmark.
   Et hurtigt spørgsmål – hvordan kommenterer man ovre på din blog?

   • Ah, godt du kendte hende. Selvfølgelig gør du det, men skulle bare lige være sikker 🙂

    Mht kommentarer på min blog, så var der ikke mulighed for det tidligere, men det er fikset nu. Jeg udvikler sitet samtidig med at jeg skriver, og nogle gange bliver jeg mere inspireret til at lave indhold end at programmere… så bliver tingene gjort lidt omvendt. Men så får jeg også tilpasset sitet omkring indholdet, i stedet for den anden vej rundt 🙂