What does a sustainable fashion blogger look like? Part 2

What does a sustainable fashion blogger look like? Part 2

What does a sustainable fashion blogger look like? Part 2 700 700 BedreMode.nu

Er I klar til endnu en omgang eco-bloggers? Ligesom jeg gerne vil vise at der er valgmuligheder nok når det kommer til bæredygtigt tøj, så vil jeg også gerne vise det i disse blogger-indlæg. For der findes nemlig en del skønne piger world wide som viser deres seje stil og samtidig tænker på både mennesker og miljø.

Da jeg udgang Part 1 i Juli, blev der efterspurgt en mere rocket eller formel stil. Sådanne ting er selvfølgelig meget individuelle, men jeg dykkede ned i min instagram feed, hvor jeg følger en masse seje, og fandt frem til at jeg egentlig følger en del som som har en anden stil. Faktisk fandt jeg materiale nok til at lave en Part 3 😉

Spændte? Jamen så lad os komme igang med listen.

fashionbykimbFashion By Kim B – Kim Brink er fra Sverige, men er tit i København for at stå model for diverse bæredygtige mærker. Hendes stil er hvad jeg vil kalde cool og skandinavisk, og super afslappet samtidig. Jeg kunne hoppe i det meste. Hvis du følger fx the Baand eller svenske Maska, så vil du også kunne genkende hendes ansigt fra deres kampagner.

ENG: Kim Brink is a swedish blogger and model. She shows off her cool scandinavian style, as well as the sustainable brands she models for.

what pixie wearsWhat Pixie WearsØstriske Sabrina Bianca har ikke altid været bæredygtig blogger, og derfor vil heller ikke alt hendes tøj falde i denne kategori, men det vil fremover være fokus. Fx skriver hun i dette indlæg at hun er på vej mod et mere bæredygtig og bevidst forbrugs mønster. Det er jo super positivt, og har allerede resulteret i flere skønne indlæg om fx grønnere denim og recycling. Hendes stil er cute men edgy, og det bliver fedt at følge med i hvilke bæredygtige fund det bringer med sig.

ENG: Sabrina was not always a conscious blogger, but have recently shifted her focus, and I am so looking forward to see where it takes her, and her cute/edgy style.

stylemesustainably

 

One Of A Kind Sustainability – Amerikanske Olivia har faktisk gæsteblogget hos mig før, så det var utroligt at jeg glemte hende i første omgang. Hendes stil er afslappet med rockede elementer der især består af læder. Hun beskriver sig selv som en fashionista som elsker miljøet, men ikke vil gå på kompromis med stilen.

ENG: Olivia of One Of A Kind Sustainability has a cool style which mixes basic and rocker items like leather. She loves fashion as much as the environment. 

kunstkindermagKunstkinder-mag – Den eneste blog jeg anbefaler som udelukkende er på tysk og ikke engelsk. Siden er drevet af to Tyske piger, Anna og Esther, begge med super god stil. Emnerne på bloggen er vintage, slowfashion, french style, etisk mode og zero-waste. Det er ikke altid jeg læser teksterne (så godt er mit tyske heller ikke) men jeg elsker deres stil, og de må sammenlagt have verdens bedste jakke-samling.

ENG: The german blog by two girls, Anna and Esther is my favorite place to look for slow fashion inspiration. Because the text is only in German, I mostly look at the pictures. The themes are slow fashion, ethical fashion, french style and vintage. 

jojojoJoo Joo Azad – Hoda er en Iransk studerende i Chicago, og har en af de mest tankevækkende blogs jeg længe er faldet over. Ikke alene mixer hun smukke hovedtørklæder med inspirerende outfits, hun snakker også om social-urimelighed ud fra et helt andet udgangspunkt end mit eget. Bloggen handler lige dele om mode, feminisme og alt imellem. Og jeg er vild med det. Bloggen navn betyder forøvrigt “fri fugl” på Farzi, og det beskriver bloggeren godt.

ENG: Hoda from Joo Joo Azad has one of the most thought provoking fashion blogs I’ve meet in a long time. She has profound views on both ethical fashion and social injustice, and share both on her blog. 

heylilahey

 

Hey Lilahey – Mia fra Berlin, Tyskland er endnu en konventionel blogger der har ændret fokus. Og hvor er det bare fedt! Med super skarpe billeder, og en sej stil kunne hun ikke være en bedre ambassadør for at bæredygtig mode kan være cool. Efter et 6 måneders shoppe-forbud er hun nu tættere på at være fuldstændig bæredygtig, men som hun selv skriver kommer hun nok aldrig i mål hvis det også skal være realistisk i dagligdagen. Sådan tror jeg også meget at jeg har det.

ENG: Mia from Berlin is a conventional blogger, turned sustainable. After a 6 months shopping ban, she is closer to a completely sustainable lifestyle, but is honest about the fact that she might never get there. None of us might, but if we can make it look as cool as her, I think more would try. 

Det var min anden omgang af seje bloggere som beskæftiger sig med bæredygtig/etisk mode og som har en fed stil. Jeg er også blevet tippet omkring den svenske side Make It Last, og må sige at jeg også er hooked her. De der svenskere altså, de kan noget med stil.

Er der nogle I kunne blive inspirerede af i denne omgang?

Follow me on FACEBOOKINSTAGRAM or BLOGLOVIN

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
5 kommentarer
 • Yes, amerikanske Olivia har “rigtig tøj” på:-)

  Tak for runde 2, og jeg glæder mig til runde 3.

  • @Liselotte – Jeg er glad for at du kunne bruge det.
   Jeg er lidt spændt på at høre hvad du mener er “rigtigt tøj”? 🙂

   • “Rigtigt tøj” er tøj, man kan have på til et arbejdsrelateret møde. I modsætning til det andet, der ligner permanent ferie:-)

    • Arh okay 🙂 Det er selvfølgelig forskelligt hvad man arbejder med, men jeg tror jeg forstår hvad du mener. Jeg kommer selv fra en baggrund hvor det var vigtigt at klæde sig så man kunne gå fra møde med ministeren til fredagsbar på teknisk skole. Derfra min kærlighed til skjorter tror jeg.

 • Lovely post!