Vil du være med i et tøj-panel

Vil du være med i et tøj-panel

Vil du være med i et tøj-panel 1333 2000 BedreMode.nu

Vil du være med til at snakke mere om tøj? Ikke hvor du shopper de mest bæredygtige ting, eller hvad der er på mode? Nej, en snak om det tøj du har og hvordan du bruger det?

En snak som kommer tæt på, og som tvinger dig til at tænke lidt ekstra over det tøj du har, dine vaner ift påklædning og hvordan du præsenterer dig overfor verden?

Så er det dig jeg søger til et lille tøj-panel i forbindelse med min kommende bog.

Redaktøren har ringet, og sagt at bogen bliver meget bedre hvis vi kan fylde den med annekdoter fra rigtige kvinder. Og det er jeg fuldstændig enig i. Og da jeg skrev på min instagram var der flere som lød interesserede.

Hvordan foregår tøjpanelet

Hver uge sender jeg en email ud med nogle refleksionsspørgsmål som du meget gerne må svare på, med eksempler fra din egen garderobe. Gerne så personligt og med så mange eksempler så muligt.

På den måde får du også en forsmag på bogen, inden den kommer ud til sommer. Vi bruger ikke nødvendigvis alle historier, og annonymiserer nok nogle af dem, alt efter hvad redaktør og ghost writer synes gir mest mening.

Jeg kan ikke tilbyde meget 

Som de fleste nok ved, skriver man ikke sådan en bog for pengenes skyld. Derfor kan jeg heller ikke tilbyde hverken kompensering eller gratis bøger. Men jeg vil forsøge om jeg ikke kan skaffe en særlig rabatkode til jer som deltager i tøjpanelet. 

Men det jeg ved at du får ud af det – er et helt nyt syn på dit tøj, dine vaner omkring beklædning og de ideer du har om dig selv. Det kan jeg nemlig allerede mærke på de få kvinder som i dag skrev omkring deres fejlkøb. 

Denne bog stiller nemlig nogle helt andre spørgsmål omkring tøj og vores tøjvaner end du er vandt til fra modebladene. Den er baseret på forskning og dykker både ned i de psykologiske og sociologiske aspekter af hvorfor vi klæder os som vi gør.

Så vil du være med?

Så send mig en mail på johanne@bedremode.nu hvor du skriver tøjpanel.

De første refleksionsspørgsmål er:

  • Hvad var dit seneste/eller største fejlkøb og hvorfor fik du det aldrig i brug?
  • Har du noget tøj du aldrig bruger, som er passivt i skabet? Bekskriv tre ting fra dit skab som du aldrig bruger men aldrig kunne finde på at skille dig af med. Hvad skyldes det at du beholder det, og hvad skyldes det at du aldrig får det brugt? 

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
3 kommentarer
  • Hej Johanne, det lyder vildt spændende! Den bog bliver en fantastisk mulighed for at inspirere andre. Jeg har lige sendt dig en mail 🙂 KH Karoline http://www.skandimama.com

  • Thérèse Jensen 03/04/2020 at 10:19

    Hej Johanne,
    Nu kan jeg se at spørgsmålene er fra januar måned. Har du stadig behov, at der bliver svaret på spørgsmål ? Eller har du hvad der skal bruges til din bog ?
    Bedste hilsner Thérèse