Update på blomster og bæredygtighed

Update på blomster og bæredygtighed

Update på blomster og bæredygtighed 700 958 BedreMode.nu

update blomster og bæredygtighed
Tilbage i januar skrev jeg et indlæg omkring blomster og bæredygtighed. Det viste sig at blive et meget læst indlæg i min nære omgangskreds – måske fordi mange der ligesom mig elsker blomster – eller måske fordi de ved hvor meget jeg elsker blomster.

Jeg er blevet hånet meget for at lave lige netop det indlæg, fordi det kan virke som om jeg spænder ben for mig selv; “hvorfor slå ned på noget du elsker så meget” – men netop derfor er det vigtigt. Jeg siger ikke at man altid skal “kill your darlings” men en gang i mellem må det gerne gøre ondt.

Men ændret noget det har det, og derfor vil jeg nu komme med en update på hvordan mine egne vaner har ændret sig på området.

2 buketter på 4 måneder

Kun to buketter har fundet vej hjem til min stue på de små fire måneder der er gået siden jeg udgav indlægget. For mig er det en stor reduktion, da det før nemt kunne hedde to buketter pr måned.

Her buket har været elsket, og jeg stopper op foran hver eneste blomsterhandler. Det hjalp at min kæreste også læste indlægget, så han har kunne minde mig om mine gode intentioner. Jeg fortryder ikke mine to buketter, og det synes jeg heller ikke der er nogen grund til.

Går mere op i grønne planter

Mange kommenterede på det første indlæg, at de gik meget op i deres grønne planter der hjemme, og jeg kommenterede at det ikke var helt det samme. Måske tog jeg fejl, for jeg er i hvert fald begyndt at gå mere op i mine grønne planter, især sukkulenterne som jeg er faldet helt hovedkuls for efter vores Cypern tur.

Næste skridt er at købe nogle planter som har hang til at blomstre; best of both worlds.

Tænk kreativt

Jeg er ikke færdig med blomster i vaser, og så er det jo med at tænke kreativt. Heldigvis begynder naturen at spirre og blomstre, og der er en del ukrudt som faktisk er ganske fint – især i små mængder. Derfor har jeg købt to små runde vaser som kan holde et par stilke hver. På den måde får jeg et lille blomsterfix.

 

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
1 kommentar