Update: Ethical Style Challenge week 1

Update: Ethical Style Challenge week 1

Update: Ethical Style Challenge week 1 150 150 BedreMode.nu

Som jeg skrev om tidligere så kører jeg på instagram en lille style-challange. Og selvom jeg egentlig tænker over det hver dag, er det ikke hver dag jeg får det dokumenteret. I starten af måneden var det påske og jeg var omgivet af gode veninder som kunne lokkes til at tage et billede, men efter at skolen startede blev det lidt mere besværligt. Men jeg har fået foreviget fire dage, og glæder mig over at deltage sammen med andre bloggere verden over som også er passionerede omkring bæredygtig/etisk/ansvarlig/fair-trade mode. Det er sjovt at vi har så mange ord for det samme; Tøj der er lidt bedre.

Tjek #fairfashapril ud for at se hvordan sådan noget tøj ser ud for forskellige mennesker (og ta jer ikke af alle reklame indlæggene, sådan noget sker desværre når flere mennesker prøver at gøre et hashtag populært)

15.04.10 Ethical Style Challenge

ENG: Week one of the style challenge, and I only managed to snap 4 looks. Gotta do better next week, because I truly think it is fun, and I love thinking about how to use the sustainable/ethical pieces in my wardrobe. 

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne