Tak – og lidt sneakpeak.

Tak – og lidt sneakpeak.

Tak – og lidt sneakpeak. 150 150 BedreMode.nu

14.05.18 sneakpeak 3 pigerSå har vi her på bedremode.nu headquaters haft besøg af disse 3 smukke piger, og skudt billeder til bloggen. Til dem der kan genkende det så er det ydre nørrebro, hvor vi har skudt de fleste af de billeder I vil se den næste måned. Jeg glæder mig sindsygt meget til at det bliver sommer; både pga alt det dejligt lyse tøj vi skal hoppe i, og alle de farverige billeder jeg skal vise jer. De fleste farver er dog leveret af nørrebro selv, som kan være utroligt farverig 🙂

Jeg vil gerne sige tusind tak til pigerne og selvfølgelig Anton Moesgaard som er sidens dygtige fotograf. Også tak til alle de steder jeg har fået lov at låne tøj. For ja, nu er det afsløret. Jeg har desværre ikke en fuld udstyret bæredygtig gardarobe jeg kan vise jer. Mange ting er mine egne, men der er også lånte fjer imellem.

Nårh, men god søndag til jer der ude. Min lille blog vokser stødt og roligt og jeg er så glad for al den positive støtte der fortsat er. Husk at I stadig kan følge mig på bloglovin‘ eller indtaste din email og få en mail med det nyeste ca hver måned.

14.05.18 sneakpeak 3 piger2

14.05.18 sneakpeak 3 piger3

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne