Outfit – Swapped sequin dress

Outfit – Swapped sequin dress

Outfit – Swapped sequin dress 700 958 BedreMode.nu

14.10.09 outfit fra resecond4

14.10.09 outfit fra resecond3Så får I her lidt outfit billeder fra i lørdags, med palliet kjolen fra Resecond. Blazeren er en gammel sag jeg havde i skabet, og faktisk en gang fundet i genbrug, hvis ikke jeg husker meget forkert. Støvlerne er jo mine nye gamle støvler. På den måde er det til sammen et forholdsvis bæredygtigt outfit. Jeg synes nu også det spillede ret godt visuelt. Lidt mere rå støvler, stor blazer og så en lille palliet kjole. Jeg følte mig faktisk ganske godt tilpas hele aftenen. Okay, det er måske heller ikke et super “modigt” outfit, men kjolen er både kortere og mere nedringet, end jeg normalt har det godt i.

Som jeg skrev igår, var det ikke en kjole jeg ville have købt. Hverken fra ny eller i genbrug. Men jeg synes at det er sjovt at eksperimentere. Derfor vil jeg helt klart blive ved med at være medlem af Resecond. Denne kjole ryger nok tilbage i fællesskabet, efter at den har fået en omgang håndvask. Selvom det godt nok også er fristende at beholde den, for at bruge alle de dejlige pallietter til at lave en DIY version af denne sweatshirt.

ENGLISH: This is the outfit I wore to a party on saturday. The dress was from the dress-exchage-shop. It is rather shorter and more deep-cut than I usually like, but styled with an old second hand blazer and my new/old boots, I felt rather good. Being able to swap dresses can mean more experimenting. I think this dress will be going back to the “common closet” though, so someone else can party the night away in it, and the dress can get to experience more nice things. After I hand wash it. 

14.10.09 outfit fra resecond

 

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
2 kommentarer
 • Ganske Enkelt 09/10/2014 at 14:18

  Jeg synes, at du ser rigtig fin ud 🙂

  Og dejligt med en anmeldelse af Resecond! På mange måder tror jeg, at vi kommer til at se meget mere af den slags i fremtiden med leasing af tøj, deleøkonomi osv. Synes at det er positivt, men det kræver også, at der er “noget for alle”.

  En ting jeg kom til at tænke på, da jeg læste dit forrige indlæg er, at det kunne være fedt med forskellige afdelinger i sådan en butik. Fx at hvis man kom med en high fashion kjole, så måtte man kun tage det samme osv. Jeg ved godt, at det bryder med solidaritetstanken, men omvendt giver det, som ved byttemarkedet på rådhuspladsen, mulighed for at et mere “lige byt”.

  • @Ganske Enkelt – Tak skal du have 😀
   Jeg tror også helt sikkert der kommer mere af det, og resecond er bare det første forsøg på noget. Glæder mig fx til at prøve Folke kirkensnødhjælp’s projekt Chare inde i kbh k.
   Jeg ser hvad du mener med et “lige byt” og det ville helt klart gøre det mere attraktivt for nogle at have sådanne sektioner – dog er det også svært at finde ud af hvor grænsen går, og hvem bestemmer hvad der er hvad? Jeg tror at Resecond hele tiden prøver at forbedre sig, men lige pt er trendsales nok et bedre bud hvis man virkelig har noget godt high fashion, som man føler man gerne vil have “Noget for”. Det bliver sjovt at følge hvad fremtiden for det bliver. (og andre initiativer)