Outfit: En skøn lørdag ved havnen

Outfit: En skøn lørdag ved havnen

Outfit: En skøn lørdag ved havnen 700 958 BedreMode.nu

Lørdag var en dejlig dag. Vi holdte nemlig lanceringsfest for Sustain Daily, i de smukke omgivelser ved københavns havn. Nærmere bestemt i Dome of Visions, en bygning jeg længe har skelet til, men aldrig opholdt mig i – altså før igår.

Som I kan se på billederne, så havde solen godt fat, og derfor var det også lidt en varm oplevelse at spendere eftermiddagen i et drivhus. For Dome of Visions er dybest set bare et stor kugleformet drivhus. Men dog både super smukt, grønt og virkelig hyggeligt sted. Vi havde et rigtig fornemt fremmøde, men derfor kunne jeg stadig lokke min kæreste med udenfor i 10 minutter, for at tage disse outfit billeder.

Jeg havde et helt andet outfit planlagt, men den kjole var desværre for stor (så kan jeg lære at prøve tøj rigtigt før selve dagen, og ikke stole på hvilken størrelse jeg “tror” jeg er) – Derfor endte jeg i det her, faktisk godt guided på vej af kæresten. Det er ikke så spændende på billeder, men jeg følte mig dejligt tilpas hele dagen, og det er også vigtigt.

hmconscious outfit paa havnen 1Jakken er ny, og er en lyocell sag fra H&M conscious. Selvom jeg gerne vil støtte nogle “mere bæredygtige” mærker, så er der igen og igen ting fra H&M som jeg simpelthen elsker. Jeg ved, at jeg vil komme til at bruge denne jakke hele sommeren, og mindst 30 gange, hvis ikke mange flere. Faktisk endte det med at blive et helt H&M outfit, hvilket slet ikke var meningen, for der er så mange danske brands jeg gerne vil fremhæve.

Der er dog ingen skam i at gå i tøj som man elsker, og ved man vil bruge rigtig mange gange. Og mine shopping regler er netop lavet som de er, for at være fleksible. Alle tre stykker tøj er lavet af materialer som er mere miljøvenlige; Jeans i denim hvor der er brugt mindre vand end normalt; Turtleneck i økologisk bomuld og jakke i Lyocell.

Tænker du lige som mig en gang i mellem, at du burde handle mere bæredygtigt? Både i tøj, mad, ting og alt det andet. Så er du ikke alene, og jeg tror vi er mange der har følelsen af at man altid kunne/burde gøre lidt mere. Men det er ikke en produktiv følelse, så start med at være glad for det du gør lige nu. Så er der nemlig noget at bygge oven på.

hmconscious outfit paa havnen 2

Jeg håber I har haft en dejlig lørdag, og nød det gode vejr.

 

 

 

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
1 kommentar
  • That’s how life is, nothing really goes as planned. You still mixed together a great outfit there (pass my compliments to your man as well!) And indeed, mixing in H&M stuff makes us feel half/half, but sometimes they are just killer pieces! I bought the lyocell jumpsuit and that thing just makes me feel, I’m just going to say it, sexy as hell. I hope lots of people turned at the party (ofcourse I would have been there, if there weren’t so many km between us) and you had the best time!