Også til fest

Også til fest

Også til fest 700 958 BedreMode.nu

14.04.25 liv hvid tee

14.04.25 liv hvid tee2

14.04.25 liv hvid tee3

Jeg var til Copenhagen Fashion Summit torsdag og fik en masse skøn inspiration. Jeg var der som frivillig og fik derfor desværre ikke hørt alle taler. Men nu er det på tide at genoptage den hvide T-shirt serie. I mine øjne kan den hvide T-shirt bruges til alt. Også fest. Og nu er det heldigvis ved at blive varmere så en fin nederdel, en T-shirt og en markant halskæde kan udgøre et let fest outfit (hvis ikke fest så i hvert fald fredagsbar)

Denne T-shirt er fra det svenske mærke A.O. CMS, der laver basis tøj i høj kvalitet og med gode principper. Alt deres undertøj incl. T-shirt er oeko-tex certificeret, som jeg tidligere har snakket om. Det er det samme som “Confidence in Textiles” og sikrer at der ikke er skadelige stoffer i. Desuden vil jeg sige at denne t-shirt er af super høj kvalitet, og nok den blødeste af dem jeg har vist so far.

T-shirten er købt på den lækre danske webshop River and Raven hvor alt er udvalgt efter en vison om at det er en form for bæredygtigt. Som de selv skriver på siden, udvælges produkter som gør deres ypperligste for at producere kvalitetsvarer af rene naturlige materialer og så vidt muligt økologiske eller certificerede. Det er helt klart en webshop som er værd at tjekke ud.

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne