Nye beauty favoritter

Nye beauty favoritter

Nye beauty favoritter 900 1200 BedreMode.nu

nye beauty produkter 12 Der er flyttet lidt ting ind i min make-up taske. Jeg vil ikke sige nye, for begge har jeg haft i et stykke tid, men derfor er de alligevel værd at nævne. De er nemlig blevet mine nye beauty favoritter.

Flere naturlige og skånsomme produkter ind

Jeg er på en meget langsom mission om at skifte alle produkter ud med en mere naturlig og skånsom variant. Men fordi jeg bruger så lidt make-up, så skal det der er bare virke. Derfor går udskiftningen også meget langsomt. Men en gang i mellem er der et produkt som løber tør, og så prøver jeg at finde et lidt bedre alternativ.

nye beauty produkter 2

Concealer fra miild make-up

(Produkt modtaget som gave)
First things first er et produkt som jeg egentlig havde opgivet – concealer. Jeg har forholdsvis tydelige blålige rander under øjnene, selv når jeg er udhvilet, så derfor gik jeg meget med dette en overgang. Men syntes aldrig at jeg kunne finde den helt rette farve. (Indrømmet – jeg har aldrig ledt fx i den rigtig gode/dyre afdeling) Så da Miild pigerne endelig lancerede var det concealeren jeg glædede mig mest til at prøve.

Som I kan se på billedet er den allerede godt brugt, og jeg vil mene at der med mit brug (ca 5/7 dage om ugen) er til 3 måneder i den lille pakke. Og det med de to farver, det kan du læse mere om i pigernes egen guide her.

Forårets farve fra Kure Bazaar

Efter at jeg gik over til dette mærke i neglelak, har jeg ikke kigget tilbage. Bare tanken om at det er “sikkert” for gravide, gør at jeg ikke kunne tænke mig at gå tilbage til noget som ikke er “sikkert” – og så holder det rigtig godt på tæerne, som er der hvor jeg er mest afhængig af det. Farven hedder “So Vintage”. Jeg køber ca en ny farve hvert halve år, og tror at jeg til sommer er klar til en pink.

nye beauty produkter

Orange duft til krøllerne

Første gang jeg blev klippet hos Zenz købte jeg denne styling gel med hjem. Den virkede ikke så godt i mit gamle tunge hår, men den nye klipning har dobbelt op på etager og derved krølle potentiale. Og så kan både jeg og kæresten godt lide den lidt syrlige duft. Som alt andet hos Zenz fåes den selvfølgelig også uden parfume.

Nu vi er ved Zenz, så fik jeg sidst også farvet mine bryn. Det koster ca 225 og kan virkelig anbefales hvis man vil sparre et step hver morgen. For mig holder det nok to måneder, så farver jeg dem i en måned, og så tar jeg gladeligt afsted igen. Især her om sommeren, hvor sved på panden ikke er unormalt.

Dagcreme med solfaktor – på budget

Samtidig med at min normal dagcreme løb tør, kom solen frem. Og så måtte jeg nok hellere gøre det som alle de kloge siger; finde en dagcreme med solfaktor. Desværre var budgettet ikke til noget fancy (fx Rudolph Care). Heldigvis fortalte min søster varmt om denne. So far, er jeg glad, men den efterlader huden lidt skinnende synes jeg…

Det var en lille update på de seneste produkter jeg har prøvet. Det går slet ikke lige så hurtigt som det gør med garderoben, men det er også fordi jeg ikke interesserer mig særlig meget for området. Men vil gerne se godt ud, have en jævn hud med en flot glød og fremhæve mine øjne.

Har du prøvet nogle gode naturlige skønhedsprodukter fornylig?

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
9 kommentarer
 • God anbefalinger 🙂 Hvad angår dagcreme er jeg virkelig, virkelig glad for Natura Sibirica med SPF 20 til omkring 95 kr (og det sælger vist mærket i Kvickly nu), som trænger vildt godt ind. I hvert fald på mig. Jeg har ellers altid haft et had/had-forhold til ansigtscreme med solfaktor, fordi jeg slet ikke kan have den der trælse, tunge fornemmelse.

  • Dejligt. Den vil jeg måske prøve næste gang. Du har ret i at de normalt kan være lidt “tunge”

 • Miild gider ikke svare deres emails fra potentielle kunder, der pænt spørger, hvad deres Tocopherol-ingrediens er baseret på. Det er diskvalificerende, for for nogle af os er det afgørende om det er hvede eller soja. Andre firmaer som Aesop, Trilogy og John Masters ved bedre og skriver det på emballage, hjemmesider og materiale til kunderne.

  Og videre i de dårlige facts: undersøgelser har allerede for mange år siden vist, at hårfarve (særlig mørk dvs. ofte brugt til øjenbryn) øger risikoen for blærekræft. Det er måske ikke det værd. Tromborg har til gengæld en fin gele i en rigtig god “passer til alle” brun farve, så du skal ikke undvære. Den holder cirka til brug den tid, som den i øvrigt er holdbar til, dvs. 6 mdr., så den er ikke dyr.

  Personligt er de “naturlige” og mange lavpris produkter oftest bandlyst, når man har mange allergier, så primært køber jeg fra Tromborg over Shiseido til Armarni i makeup. Altsammen uden både de værste allergener og de værste kunstige tilsætningsstoffer. Shiseido’s Tocopherol er i øvrigt sojabaseret og Armani er helt uden.

  • Mine anbefalinger er altid helt på egen regning. Jeg har aldrig haft problemer med huden eller allergi, og kan derfor heller ikke sætte mig ind i hvor frustrerende og besværligt det må være.
   Jeg vælger produkter som er certificerede efter tanken “for en sikkerhedsskyld” og tænker mere over det for naturens end for min egen skyld.
   Dejligt du har fundet nogle ting som fungerer for dig – læste godt om det gode svar fra Aesop.

 • Marianne Luna 30/05/2017 at 17:55

  Jeg er også helt tosset med Miilds concealer – jeg har været min andel igennem, bl.a. Tromborgs og Nilens Jord. Begge er gode, men Miilds er bedre, simpelthen.
  Jeg bruger en ret pebret, men vildt lækker, solcreme fra Coola (den er øko og fåes i helsekosten). Har dog også lige købt Rudolph Cares – lidt luksus måtte der til. Men ja, den er dyr.
  Og så har jeg et stort crush på nogle olier fra Ren Kost, som jeg bruger i stedet for ansigtscreme og under solcremen – må lige finde mærket. 🙂

 • Jeg er lige løbet tør for anigtscreme, så tusind tak for tippet med Matas’ dagcreme 🙂 Selvom den er skinnende. Måske jeg efterfølgende vil prøve Hazels anbefaling med Natura Sibirica.
  Derudover vil jeg bare lige anbefale, at man selv farver øjenbrynene! Det tager ikke mere end et kvarters tid, og det koster minimalt i forhold til i saloner eller på brynbarer 🙂 Første gang er lidt grænseoverskridende, haha, men det er virkelig let og lige til.

  • Forresten, så glemte jeg helt at skrive, at jeg dog overhovedet ikke kan finde et miljø- eller allergivenligt alternativ til den øjenbrynsfarve jeg bruger (mærket hedder Refectocil).

  • Dejligt at du kunne bruge anbefalingen.
   Selvfarvning er et godt tip, men jeg nyder nu at få dem både farvet og formet professionelt. Jeg havde en gang rødt henna hår, og da farvede jeg også selv øjnbryn, så synes ikke det er skræmmende. Henna ville forøvrigt være mit forslag til et miljøvenligt alternativt. Allergivenligt er det dog vist nok ikke.

   • Du har ret, der er selvfølgelig hennafarve – det havde jeg end ikke tænkt på. Hav en god pinsedag 🙂