Når man ikke kan alt – samtidigt

Når man ikke kan alt – samtidigt

Når man ikke kan alt – samtidigt 2730 2733 BedreMode.nu

ACS_0073

Kære dejlige læsere. I denne uge skulle I have haft en update på min vinter 10×10 udfordring samt en guide til det nye forårstøj fra bæredygtige brands. Begge indlæg ligger som tomme kladder i systemet.

Men i stedet for at sætte mig ned at skrive, kommer jeg altid til at tjekke Kickstarter i stedet, og overveje hvordan jeg kan få beløbet til at vokse. Jeg har nemlig gang i et stort projekt som tager al min mentale båndbredde. Ved siden af det har jeg også et 20-timers job, og en krop som ikke samarbejder som jeg ville ønske det.

Så jeg bliver nødt til at tage en pause fra bloggen, i hvert fald indtil magasinet er en realitet. Det er ikke jer, det er mig. Faktisk har vi haft så godt gang i kommentarfeltet i januar, at jeg virkelig føler I er med. Men I fortjener den rigtige energi og min drøm fortjener al min energi lige nu.

Vi blogges ved på den anden side – i mens vil jeg stadig være meget aktiv på instagram 😉 Jeg har tilføjet en nedtælling i siden så I let kan se præcis hvornår jeg vender tilbage.

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
4 kommentarer
  • God vind, Johanne!

    Det med båndbredden er så vigtigt. Vi er her, når du vender tilbage 🙂

  • Krydser fingre for at alt lykkes med magasinet – for din, jeres, og alle os kommende læseres skyld 🙂
    Og ja, vi er her når du er tilbage! Det giver mening, at man hverken fysisk eller mentalt kan spænde over alting på en gang… Take your time and focus the energy 🙂

  • Living with Less 14/02/2018 at 17:57

    SÅ smukt billede ♥️ Vi “ses” på den anden side :-*

  • Thanks-a-mundo for the blog article.Really looking forward to read more. Keep writing.