Når man ikke kan alt – samtidigt

Når man ikke kan alt – samtidigt

Når man ikke kan alt – samtidigt 2730 2733 BedreMode.nu

ACS_0073

Kære dejlige læsere. I denne uge skulle I have haft en update på min vinter 10×10 udfordring samt en guide til det nye forårstøj fra bæredygtige brands. Begge indlæg ligger som tomme kladder i systemet.

Men i stedet for at sætte mig ned at skrive, kommer jeg altid til at tjekke Kickstarter i stedet, og overveje hvordan jeg kan få beløbet til at vokse. Jeg har nemlig gang i et stort projekt som tager al min mentale båndbredde. Ved siden af det har jeg også et 20-timers job, og en krop som ikke samarbejder som jeg ville ønske det.

Så jeg bliver nødt til at tage en pause fra bloggen, i hvert fald indtil magasinet er en realitet. Det er ikke jer, det er mig. Faktisk har vi haft så godt gang i kommentarfeltet i januar, at jeg virkelig føler I er med. Men I fortjener den rigtige energi og min drøm fortjener al min energi lige nu.

Vi blogges ved på den anden side – i mens vil jeg stadig være meget aktiv på instagram 😉 Jeg har tilføjet en nedtælling i siden så I let kan se præcis hvornår jeg vender tilbage.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
4 kommentarer
  • God vind, Johanne!

    Det med båndbredden er så vigtigt. Vi er her, når du vender tilbage 🙂

  • Krydser fingre for at alt lykkes med magasinet – for din, jeres, og alle os kommende læseres skyld 🙂
    Og ja, vi er her når du er tilbage! Det giver mening, at man hverken fysisk eller mentalt kan spænde over alting på en gang… Take your time and focus the energy 🙂

  • Living with Less 14/02/2018 at 17:57

    SÅ smukt billede ♥️ Vi “ses” på den anden side :-*

  • Thanks-a-mundo for the blog article.Really looking forward to read more. Keep writing.