Madblogger for en dag

Madblogger for en dag

Madblogger for en dag 900 1200 BedreMode.nu

En dag i mit liv, fortalt gennem mad…

Jeg havde ikke troet dagen skulle komme, hvor jeg fotograferede mine måltider og viste dem her på bloggen. I skal ikke vænne jer til det, men for en enkelt dag bytter jeg blogger identitet med Emma, så hvis I vil se fashion skal I smutte over til hende.

Emma er god til at dele let måltidsinspiration, og fokuserer på hvordan man lever vegetarisk og økologisk. Derfor har jeg været lidt nervøs for at dele min version, for jeg lever hverken vegetarisk eller 100% økologisk endnu. Mad er hverken min stærke side eller passion. Hvis det smager godt, gør mig mæt og er nogenlunde sundt, så er jeg glad. Jeg er en doven og lidt kræsen kok. Det skal ikke være en undskyldning, blot sådan det er. Så hvis I er klar til det, hopper vi direkte ud i hvad jeg spiste en dag i sidste uge (hvis ikke, så glæd jer til onsdag og næste afsnit af min bæredygtig basis garderobe serie)

bedremode morgenmad

Jeg står som regel op kl 06.15, og derfor skal maden være let og mætte i mange timer. 3 skriver rugbrød med smør og mørk pålægschokolade er favoritten – og lidt frugt hvis jeg er god. Det er om morgenen at jeg bruger mest tid på instagram, og jeg elsker min lille time hver morgen, hvor jeg bare kan stene og vågne.

bedremode frokost

Frokosten bliver spist på arbejdet, og lavet samme sted. En blanding af forskelligt pålæg og grøntsager er altid menuen. Vi spiser sammen, hvilket er rigtig hyggeligt. Nogle af de andre laver lækre salater hver dag, men jeg er tilfreds med en rugbrød og noget pålæg. En god spegepølse kan holde over en uge, hvis jeg skærer den helt tyndt, og bruges ofte til at pifte en kedelig ost eller pesto op. Gulerødderne kan jeg spise hele dagen, og de er min primære grøntsag, der spises hver dag.

bedremode aftensmad

Til aften stod den på rester. Jeg havde dagen inden spist med Emma, hvor vi havde fået samme salat bare uden bacon. Det er en base der kommer fra en færdigsnittet pose, peppet op med jordbær og andet godt fra køleskabet. Jeg elsker at snyde på den måde, og må indrømme at det får mig til at spise mere salat. Bacon reder enhver køleskabsrest, og min kæreste spiste resten af pakken på noget pasta.

Hvordan ser en normal (mad)dag ud for dig?

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
3 kommentarer
 • LIVING WITH LESS 08/08/2016 at 13:56

  Vi er også blevet glad for de færdiglavede salater herhjemme 🙂

  Hvor køber du din spegepølse? Den ser GOD ud (og hvad er det for noget fint noget fra Aiayu man aner på billedet?)

  KH Curious Gerorge 🙂

  • Det er jo altid dejligt med spørgsmål 😀
   Fedt at jeg ikke er den eneste som er glad for færdig salater. Spegepølsen er vist bare en tapas pølse fra Fakta, som var på stop-madspilds udsalg.
   Det er kun hang-tags der er fra Aiayu, mere for at få lidt kontor stemning ind. Pungen er den jeg købte i Malmö.