Last of the 90’es

Last of the 90’es

Last of the 90’es 960 360 BedreMode.nu

14.08.28 last of the 90es 4

Så blev der lidt stille her inde? Ja sådan er livet nogle gange, og jeg har ligget vandret med for mange ting. Ellers prøver jeg at opdatere mandag, onsdag og fredag. Denne blog vokser lige så stille og jeg vil bare lige sige en stor tak til alle der bare er klikket her ind, bare en enkelt gang. Det betyder helt vildt meget, og jeg (bilder mig selv ind) håber, at I synes det er relevant.

Nu er det jo blevet sommer igen, og det er dælme skønt, selvom jeg tror det hurtigt går over. Derfor vil jeg også stopfodre jer med sommerbilleder ugen ud, og så skal det nok også blive efterår her på bedremode. Jeg er bare ikke klar til at give slip på sommer endnu. De her billeder er utrolig 90’er og virkelig fede synes jeg. Altså helt ærligt: Læder overalls. Jeg ved godt at min stil nogle gange er all over the place, men hvis man ikke skal eksperimentere en gang i mellem når man er ung.

De er fra mærket Pele Che Coco som jeg har opdaget gennem fair-shop.dk. De laver ting i læder, men i stedet for at købe nyt læder leder de efter gamle læder ting som bare er outdated i stil og syr dem om til nye moderne ting. Jeg har tidligere snakket om læder, og det kan være så svært at vide om det man køber er godt overhovedet, og samtidig kan læder (i grønnere kredse) være ret kontroversielt. Men når man tager gamle outdated produkter og laver til nye fede ting så kan det kun være godt. I mine øjne findes der alt for lidt fedt up-cycling på markedet.

Bukserne (buksedragt? Smækbukser? hvad kalder vi det på fashion-sprog i dag) er lånte, og derfor legede vi lidt med stylingen. Den dag min egen læderjakke siger stop vil det nok mere være en sådan som jeg vil lede efter hos dem. Man kan godt se på deres produkter at alle stykker ikke nødvendigvis kommer fra det samme oprindelige produkt, men jeg synes ikke at det gør dem mindre fede. – snarre tværtimod. Men hvis man er til kniv skarp læder som fremstår helt nyt så er det ikke et fedt mærke for en. Jeg synes mere det føles som noget der allerede er gået til, og elsker at tænke på de historier der ligger i materialet. Upcycling er så svært. Jeg ved det, for har selv arbejdet på et projekt med tasker (som jeg desvære må vente lidt med at dele).

Nyd billederne, og lad mig høre om I stadig er lidt 90’er inspirerede eller er hoppet videre til 00’erne sådan som jeg læser at de rigtige modefolk er. Puff crazy fast fashion cycle huh?

ENGLISH RECAP: These 90es inspired pictures are featuring a leather pant from a company called Pele Che Coco. They use old leather pieces and make them into new modern styles. It is so hard to do up cycling right, but this company is nailing it. Since summer is giving us one last sunny day here in Denmark, I am using my last summery pictures. I was lucky enough to borrow this styles from fair-shop.dk and had fun styling it. Since sustainable leather is so hard to come by (and figure out) this approach of using something that is already produced is great. I’ll personally be looking through their collection for a jacket in case mine fails.

14.08.28 last of the 90es 3

14.08.28 last of the 90es 1

14.08.28 last of the 90es 2

14.08.28 last of the 90es 5

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne