Introducing: bedremode.nu’s Gift Guide

Introducing: bedremode.nu’s Gift Guide

Introducing: bedremode.nu’s Gift Guide 700 958 BedreMode.nu

14.11.02 introducing gift guide

November er gået igang og både butikker, radioen og flere blogs er gået i julestemning. Og selvom jeg ikke helt er der endnu, kan jeg godt mærke det. Jeg vil gerne lave en gave guide, men før vi begynder med en masse gaveideer, er der et par ord der er værd at tilknytte. (Jeg ved at der er mange forskellige helligdage som folk kan fejre, og jeg håber ikke at træde nogle over tæerne ved kun at fokusere på julen, men det er den helligdag min familie fejrer)

Julen kan være en kæmpe forbrugs fest, og det kan være til at få kvalme af. Den del af julen er bestemt ikke en jeg har lyst til at deltage i eller advokere for. Men når det så er sagt, så synes jeg sagtens at man kan fejre jul på en tilbagelænet måde, gøre den til sin egen og holde igen. Det behøver på ingen måde at være overdådigt for at være hyggeligt. Og for mig at se må julen også gerne indeholde gaver. Nogle velvalgte ting til folk jeg virkelig holder af. Gaver skal ikke gives af pligt, men af lyst og kærlighed. For at en gave er god, i min optik, skal den være nøje udvalgt, personlig og brugbar. Ønskelister er fine og ganske brugbare, men jeg elsker også gaver der er valgt af giver med en hel speciel betydning eller historie. En af de ting jeg også godt kan lide ved gaver er at modtage (og give) ting der er liige lidt mere luksus, end jeg selv ville have valgt.

Hvis der er noget man nemt kan skære ned på i min optik, er alt det papir man kan købe op til jul; gavepapir, glanspapir og julekort. Især når man kan skabe smukke resultater med ting der allerede findes i de fleste husholdninger, så som aviser og magasiner. Jeg har brugt noget af min weekend på pinterest (jep den har stået på afslapning i højeste gear) og hvis I lyst kan I smutte forbi mit board med Recycled Gift Ideas, som lige nu mest er ideer til indpakning. Ting som gamle bogsider kan være ideelt til mindre gaver, aviser til de større eller til at lave gaveposer, og magasin detaljer til at skabe farve og interesse. Hvis man er en lille smule kreativ er der jo uendelige muligheder, ellers synes jeg nogle af de eksempler jeg har fundet er lette at gøre efter. Jeg elsker at pakke gaver ind, og har i mange år brugt de materialer jeg havde liggende – mest fordi jeg altid har været en der samler på smukt papir og gammelt indpakning.

Er I I julestemning endnu, eller er det for tidligt?

14.11.02 introducing gift guide2ENGLISH: November is here, and with it comes a bit of Christmas mood. I would like to do a gift-guide this year, but first a few thought about christmas consumption and gift wrapping. I think Christmas can be fantastic but I can also be suffocating with expectations of having all the right things, and buying LOADS. But, if you can push that away and focus on the few things that make the time a year special – to you and your family. I do enjoy gift giving and receiving if they are well considered and given with love. One thing that I find we could easily be without is all the execs paper, which is why I scouted pinterest for ideas of recycled gift wrap. I also happen to find it beautiful. Hop by my pinterest board for more pictures.  Are you feeling christmas yet? (I hope to not be excluding by only focusing on christmas. I know there are other holidays for other people, but this is the one I celebrate)

 

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne