Indendørs mandag og video tip

Indendørs mandag og video tip

Indendørs mandag og video tip 700 958 BedreMode.nu

14.10.20 hvad er zero waste2

14.10.20 hvad er zero wasteJeg forbereder en masse indlæg for tiden, men her i dag mandag får I lige en lille update. Kjolen på billedet er endnu et eksempel på design fra Johanne Rubinstein og selvom billederne ikke er i dag, så repræsenterer de meget godt hvordan jeg vil bruge dagen – i blødt tøj hovedsageligt indendørs.

Lige pt er jeg ikke helt på toppen, men det er dog ikke noget jeg vil komme dybere ind i. Men det giver en masse tid til fx at se en masse youtube videoer. Både hyggelige videoer om hvordan forskellige slags mode er lavet (jeg er jo how stuff is made nørd) og mere tankevækkende videoer omkring bagsiden ved fast-fashion. Jeg er fornylig faldet over siden Eco Fashion Talk, og video sektionen her. De to videoer jeg vil fremhæve først er: “Sex Trafficing and Fast Fashion” samt “The Museum of London’s Sherlock Holmes Tweet“. Det er rart at falde over en samling videoer som har både lidt tankestof og lidt at beundre. Jeg synes det er en god blanding af hvad “eco fashion” er; fokus på alle de ting der er galt med konventionel mode, samt fordybelse og fascination af godt solidt håndværk.

Sig til hvis I ser en video der fra, eller hvis I har andre relevante videoer I har lyst til at dele?? Jeg har masser af tid til at se dem de næste par dage 🙂

Hav en dejlig mandag derude!

ENGLISH: I have a lot of time to see videos these days, since I am not feeling to well. I have found the video selection at Eco Fashion Talk very interesting and am trying to watch a lot of them, and thought I’d pass on the tip.

 

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
4 kommentarer
  • Get well soon xxx

  • Jonna – byjohna.dk 22/10/2014 at 07:54

    SIKKE en skøn blog du har! Jeg kom tilfældigvis lige ind på den og er allerede helt fanget – jeg går selv meget op i bæredygtighed og efter at have kigget din blog igennem har jeg allerede fundet tusind nye ting, som jeg skal have fat i! Tusind tak for god inspiration, jeg følger helt sikkert med fremover 🙂

    Knus

    • @Jonna – tusind tak for dine søde ord. Jeg er så glad for at du kan finde inspiration her. Det er altid fedt at connecte med andre som går op i det samme 🙂 Du er altid velkommen til at sige til hvis der er noget du kunne tænke dig at se mere af på bloggen.