Hvorfor er hang-tags så vigtige?

Hvorfor er hang-tags så vigtige?

Hvorfor er hang-tags så vigtige? 900 1200 BedreMode.nu

hangtags-bedremode4

I dag skal det handle om noget så u-sexet som hang-tags. Eller på godt dansk: Prismærker. På fashion-sprog hedder de altså hang-tags, så det kalder vi dem også her. Man er vel modeblogger?

Hang-tags er de mærker som hænger i nakken af tøjet, og deres fornemmeste opgave er at holde et prisklistermærke. Men de kan i virkeligheden så meget mere, og jeg elsker når nogle udnytter det, og bliver ked af det når andre ikke gør.

Kære mode-firma. Giv mig nu lidt historie sammen med mit tøj!

Fortæl mig hvad der gør denne bluse bedre end den som hænger lige ved siden af.

Siden jeg startede bloggen har jeg samlet på hang-tags fra bæredygtigt tøj. Det er blevet til en del. For ikke at gøre det for pinligt for mig selv, har jeg ikke beholdt alle de H&M conscious mærker som er kommet til i løbet af årene.

hangtags-bedremode3

hangtags-bedremode2

Nogle tags er virkelig gode til at fortælle en historie, og det kan gøres på forskellige måder; nøgternt som Filippa K, story-telling agtigt som Aiayu, hyggeligt som Braintree eller faktuelt med fokus på certifikater som hos Granit.

Andre har bare deres logo. Det kan jeg godt føle er en missed opportunety, for det er dette lille stykke papir som ALLE læser på. Personligt er jeg nok mest til en blanding af nøgternt og storytelling. Jeg tror de fleste skal have en kort fact som fx på Filippa K mærket. Og så måske noget længere storytelling på den anden side. Eller noget visuelt. Aiayu her en tegning af en lama – det er da afkodeligt.

Men hvad med dig? Kigger du overhovedet på dem, og er det vigtigt?

hangtags-bedremode1

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
4 kommentarer
 • Jane Bredkjær 08/10/2016 at 08:50

  Du gav mig lige et flashback tilbage TekoCenter Herning i slutningen af forrige årtusinde.
  Når vi fik opgaver, der var hangtags en meget vigtig del af den samlede vurdering af opgaven/projektet.
  Om jeg selv læser/ser hangtags. Jeg holder meget af historien bag priduktet. Hangtags kan få et billigere produkt til at virke mere eksklusivt. Men bestemt også få et dyrt og eksklusivt produkt til at virke meget lidt lækkert.

  • Jamen det er da altid godt med minder 😉
   Jeg tror skolerne har glemt det lidt i mellemtiden, vi er i hvert fald aldrig blevet undervist i vigtigheden af hangtags.
   Du har ret i at de kan tilføje en lækkerhed samt trække ned. Der er intet værre end tyndt papir på en dyr uldjakke.

 • (Jeg gemmer også mine handtags:-) da det eneste jeg efterhånden køber, er nøje udvalgt og prioriteret pga en eller anden ansvarligheds-pointe. Så sjovt at se dit spændende indlæg:-) -it takes one to know one:-) hvad med at invitere folk til at sende dig eksempler på handtags, med den personlige historie?

  • @Birgit – Det var da en hyggelig idé. Kan være jeg bruger den på et tidspunkt.
   Der er åbenbart flere der gemmer end jeg lige havde tænkt.