Hold dig varm inderst, og resten skal nok gå

Hold dig varm inderst, og resten skal nok gå

Hold dig varm inderst, og resten skal nok gå 900 1200 BedreMode.nu

Undertøj og rabatkode sponsoreret af Dilling Underwear

bedremode-dilling-underwear-4

bedremode-dilling-underwear-5

Jeg har lidt et mantra om vinteren – hvis jeg har varmen, så skal det nok gå. 

Modsat synes jeg at alt er uoverskueligt hvis jeg fryser. Så er det nærmest som om verden går under. Det hænger selvfølgelig også sammen med at min krop er sådan skruet sammen, at hvis den bliver kold, så kan jeg godt begynde at få ondt.

Derfor er jeg også altid pakket godt ind. Inderst vel at mærke. Jeg har nemlig uld-undertøj på næsten hver eneste dag.

Når jeg tager en uldundertrøje på først, så er det lettere at finde et godt outfit. Fordi jeg behøver ikke få alt min varme fra tykke trøjer eller mange lag – jeg ved at jeg altid er varm inderst. Så skal det faktisk nok gå alt sammen – både at finde et outfit og at skrive en bachelor og komme igennem december.

Hvis du ikke tror på uldundertøjs magiske kræfter, så er det fordi du ikke har prøvet det. Hvis du mener det kradser – ja så prøv på de aller koldeste dage, og gå efter et uld/silke mix.

bedremode-dilling-underwear-3

I dag har jeg fundet vinderen af et gavekort på 500 kroner (Tillykke: Marianne Juhl). I var mange som gerne ville vinde denne gang, og det forstår jeg virkelig godt. Vinderen er valgt helt tilfældigt.

Jeg var virkelig glad for at kunne samarbejde med Dilling Underwear. De laver produkter der er bæredygtige, i høj kvalitet og noget som jeg faktisk mener at jeg har brug for.

Shop varme julegaver med rabat

Til alle jer som ikke var så heldige at vinde, har vi lavet en lille ordning. Nemlig 3 dage med 20% rabat hvis I bruger koden “Bedremode”. Koden gælder altså til og med den 6. december, så det er med at skynde sig.

Jeg tror endda også at jeg selv skal ind og bruge den til lidt julegaver + selvforkælelse. Jeg elsker sættet her som de var så venlige at sende mig – men de fleste dage, bruger jeg bare en undertrøje som denne.

bedremode-dilling-underwear-2

Økologisk uld farvet i Danmark

Dilling er meget åbne omkring deres produktion, og hvorfor det de laver er bedre. De skriver ikke bare lange tekster omkring deres tilgang til ren produktion, men laver også pædagogiske info-graphics omkring økologisk uld, samt hvordan du skal vaske dit uld-undertøj.

Fortæl mig endelig om I også er frossenpinde…

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
6 kommentarer
 • Super sej infographic de har om deres uld – det giver god mening at stille det op overfor den konventionelle produktion, så forstår man bedre værdien.
  Har lige bestilt et sæt i uld og silke og GLÆDER mig til at prøve det!

 • Louise Fischer 05/12/2016 at 22:14

  hvordan er det i størrelserne? Synes ikke jeg kunne finde noget om hoftemål i målskemaet…

  • De er ikke de største. Jeg gik selv op i en 40 i det grønne sæt her, men har dog bestilt en str 38 i undertrøjer. Min erfaring med uldundertøj er at det vokser lidt på kroppen, så det er kun steder hvor der er “syninger på tværs” (armhuller, hals, håndled) hvor det skal passe.

 • Er det gennemsigtigt? Ville gerne gå med leggingsne blot som de er under en skjorte – men det gør jo ikke hvis man ser numsen.

  • Hmm ja ville nok sige at de var en lille smule gennemsigtige. Det er ikke leggins der er lavet til at have på uden noget over