Fra t-shirt til tanktop – Nem DIY

Fra t-shirt til tanktop – Nem DIY

Fra t-shirt til tanktop – Nem DIY 960 360 BedreMode.nu

14.07.28 hurtig diy2

Det her er nok det simpleste gør det selv tip nogen sinde.. Så er I advaret.

Sommerens hedebølge kom, og jeg fandt mig selv uden en eneste tanktop. Tidligere har jeg været mest en t-shirt pige men det viste sig at I år skulle jeg have lyst til at vise mine arme (Måske er jeg som 22-årig endelig færdig med at være ked af mine mormor arme – måske sveder jeg bare).

H&M var klart en god løsning, hep hey for økologiske toppe til 69 kroner. Og så i flere forskellige farver. Faktisk sidder jeg lige nu og kigger udvalget på hjemmesiden igennem, og der er et par ting fra deres concsious side jeg godt kunne hoppe i på en varm dag. – Hello skjortekjole?? MEN – der er en endnu bedre løsning som jeg heldigvis kom på. Nemlig at finde noget jeg allerede havde i skabet; en forvasket t-shirt; og lave den om til en sej sommer tank. Det mest bæredygtige er trods alt det vi har i forvejen.

Ser I, jeg er ikke så vild med forvaskede prints om vinteren, der skal det helst se klart og rent ud, men om sommeren er jeg lidt mere loose, og derfor passede mine gamle A Question Of T-shirts perfekt til formålet. Begge prints er lidt forvaskede, og jeg får dem ikke længere brugt så meget af den grund! God grund til at give dem en sommer opdatering.

14.07.28 hurtig diy3

Her er hvad jeg gjorde;
1 – tegn den form du gerne vil have. Jeg tegnede bare i fri hånd, men hvis man har en tank top liggende kan den også bruges. Det kan også være en ide at tegne mens man har den på – men så skal man nok bruge hjælp.

2 – Klip – og vupti; en tank top.

3 – valgfrit. På den ene top valgte jeg at lægge kanten op for et mere færdigt look. Det kræver en symaskine.

Jeg har lavet begge toppe lidt korte i det, for det synes jeg er pænt til de nederdele jeg bedst kan lide (høj-taljede), men man behøver jo ikke røre ved længden; det kunne nu også være en sej måde at lave en crop top på. Så bestemmer man helt selv hvor meget mave man viser.

14.07.28 hurtig diy

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne