Endnu en 10×10 udfordring: Tid til at lege med dit tøj

Endnu en 10×10 udfordring: Tid til at lege med dit tøj

Endnu en 10×10 udfordring: Tid til at lege med dit tøj 800 1024 BedreMode.nu

Tid til endnu en 10×10 udfordring:

Blog dronningerne Lee og Caroline har endnu en gang udstukket en udfordring, og som de populære piger de er, så når de siger hop, så siger vi andre hvor højt? Men det er jo også fordi denne udfordring bare er vildt sjov, og det fællesskab der opstår omkring den på især instagram er mega fedt!

Så jeg hopper igen med! Mest af alt fordi jeg synes det er lidt svært at komme igang med vintergarderoben; Jeg mangler stadig de stykker tøj jeg tænkte skulle være mine glans-stykker, og så er det bare koldt og vådt!

10×10 udfordringen helt kort

Du vælger 10 stykker tøj og styler dem på 10 måder. Nogle gange inkluderer man overtøj, andre gange ikke. Jeg har valgt at gøre det denne gang, og her kommer mine 10 stykker tøj:

c800x1024-2

Skjorte fra Aiayu
Sweater fra Aiayu
Stribet strik fra genbrug
Stribet strik nederdel fra genbrug
Grå uldbukser fra genbrug
Mønstret kjole fra genbrug
Sort uldfrakke fra Skall Studio
Grå uldfrakke fra genbrug
Sneakers fra Baabuk
Støvler fra Ecco

Alle genbrugstingene er ikke repræsenteret med de rigtige billeder, da jeg ikke har gode billeder af dem. Men det betyder også at I jo bare kan glæde jer til at se dem.

Hvordan vil jeg blogge om 10×10 udfordringen?

Jeg vil bruge denne udfordring til at få noget længe ventet flow tilbage her på bloggen. I hvert outfit indlæg vil jeg også fremhæve ét af de 10 stykker tøj. Hvis det er fra et bæredygtigt mærke, vil jeg gå bag om mærket; hvis det er fra genbrug vil jeg tippe om hvor du kan finde lignende produkter. Lyder det ikke sjovt?

Vil du være med på 10×10 udfordringen, så er hashtagget #10x10friends super godt! Ses vi der?

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
6 kommentarer
 • Det lyder så godt! Jeg har også tænkt på at være med denne gang – for første gang – selvom min kæreste grinte lidt af mig da jeg sagde det i morges… Er det rigtigt forstået at det starter i morgen – og så 10 dage frem? Altså, at man kun må bruge de 10 stykker tøj de næste 10 dage? Må se om jeg kan nå at få dem valgt ud i aften – ellers er jeg med fra mandag 😉

  • Ja min kæreste synes også det er semi dumt, men han tager da alligevel billeder 😉
   Det vigtigste er 10 stykker tøj, og 10 outfits – præcis hvilke dage, og hvor mange dage du bruger på det er ikke så vigtigt. Mange hopper fx weekender over.

 • Jeg har også tænkt mig at være med igen, var med i oktober også. Jeg har en helt ny højhalset trøje jeg skal have fundet gode måder at style, så den er med. Og så har jeg gået alt for meget i jeans her den sidste tid, så har valgt jeg ikke at have nogen jeans/bukser i min challenge.
  Dog følger jeg kun udfordingen på hverdage, da jeg gerne bare i weekenden vil kunne hoppe i hvad jeg lige føler for (sikkert min onesie, hvis jeg ikke skal noget andet end at være der hjemme). Og så giver det mig nogle dage jeg kan få vasket lidt hvis nødvendigt 🙂

  • En ny bluse er jo den perfekte undskyldning for at være med 😉 Håber du får nogle gode outfits ud af det.
   Jeg tror folk gør det meget forskelligt. Jeg er heller ikke så striks med weekender, og så “snyder” jeg på næste fredag hvor jeg har et andet outfit planlagt. Tror også der er mange som først hopper med et par dage inde.

 • Jeg synes det er dejligt du er med igen. Det er en sjov udfordring og den er jo altid “ny”, da du har noget nyt med. Jeg gjorde det sidste vinter og jeg var glad for læringen 🙂

  • Dejligt at høre – og ja det er den nemlig. Og denne gang har jeg gjort lidt ekstra ud af billeder, så glæder mig til at vise dem