Back to school – Ecofriendly supplies

Back to school – Ecofriendly supplies

Back to school – Ecofriendly supplies 700 900 BedreMode.nu

Vi bliver lige i tilbage-til-skolen tema – bare fordi jeg elsker den her tid, og bliver præcis ligesom et lille barn der skal starte i 1. klasse. Hvis jeg går ind i Tiger eller Søstrene Grene, så kan jeg godt gå amok i deres papir sager, som især er flotte og mangeartede på denne tid af året. Men det kommer der jo egentlig ikke noget godt ud af, så derfor har jeg denne gang prøvet at finde nogle bud på fine – og brugbare (jep alle disse ting er ikke direkte fine) som jeg kunne få brug for.

Men brug først hvad du har.
Nu er jeg jo ikke et lille barn der skal starte i skole (men hvis du har sådan ét der hjemme, kunne det også være der var inspiration her) og jeg har ret mange kontorting liggende. Derfor er det bedste helt klart at lave en liste over hvad jeg kunne få brug for, og så finde dem i gemmerne. Hvis du er ligesom mig har du nok de første 5 halv-brugte notesbøger liggende der hjemme, samt en stak blyanter og kuglepenne som sagtens kan bruges igen. Måske har du også en masse løsark som hurtigt kan syes sammen til et lille kladdehæfte eller en gammel mappe som kan tømmes fordi indholdet ikke er relevant længere.

Men derfor kunne der jo sagtens være ting man havde brug for til studiestart. For mig er det de lidt mere kedelige ting på listen, som kopipapir og tape. Men hvis jeg alligevel skal købe det, kan jeg lige så godt købe et grønnere alternativ.

ecofriendly school supplies

1. Fairtrade og håndlavet notesbog fra People Tree (fåes i tre farver)
2. Notesbog i genbrugspapir fra Etsy
3. Notebog i genbrugspapir (både med blanke sider og striber) fra Papier Tigre
4. Håndlavede blyanter der kan plantes bagefter
5. Penalhus i vegetabilsk garvet lammeskind fra Easy Peasy
6. PVC frit viskelædder fra detklogevalg.dk
7. Tape i 53% plantemateriale fra Scotch Tape
8. Kopipapir lavet af genbrugspapir fra økologisk-supermarked.dk
9. Ecofriendly farveblyanter fra Faber Castell
10. Rejse notesbog med jute papir fra People Tree
11. Mappe lavet af genanvendt bomulds sarier fra People Tree

ENG: With one week before I am back to school, I am trying to figure out what I need. It would be ever so easy to run to a store and find all the beautiful paper goods my hearts desire. But that is not me, and what I really need is the boring stuff like copy-paper and tape. I’m sorry the links are in Danish, but use the numbers to check out the products. But first check what you’ve got in your home already. I know I have a lot of paper goods already, but I often forget. And we all know that using what you’ve got is always the better option. 

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
2 kommentarer
  • Ihh, min indre konturmus jubler!! Især det fine læderpenalhus. Men, men, men… Jeg HAR jo allerede et penalhus 😉 En skøn gul sag, i øvrigt, syet af et gammelt 70’er sengesæt, som min kollega synes er “farverig”, haha.

    • Hvis du kan klare dig med det eksisterende penal hus er det nok det bedste, men jeg synes virkelig også dette er fint. Jeg føler tit at en lille opdatering gør meget for at bruge det jeg har – et pænt penalhus med mine gamle penne – eller nyere penne i mit gamle penalhus 😉