10×10 challenge outfit 7+8

10×10 challenge outfit 7+8

10×10 challenge outfit 7+8 900 1200 BedreMode.nu

10x10bedremode outfit 7 3

10x10bedremode outfit 7 1

Outfit 7:

Stribet skjortekjole fra Vila, fundet i genbrug
Hjemmesyet kimono i uld-blanding
Sandaler i vegetabilsk garvet læder fra Lilimil

Så er jeg klar med næst-sidste omgang outfits i denne udfordring. Nr 7 er et jeg elsker på billeder, men ikke synes fungerer i virkeligheden. Sandheden er at jeg ikke er den største fan at mine ben er så eksponerede. Vi har vel alle vores krops-bevidstheder, og ben er mine.

Men tilbage til tøjet. Den stribede skjortekjole er en klar favorit, og jeg er så glad for den. Faktisk tror jeg også at jeg vil prøve at bruge den ligesom skjortekjolen i næste outfit.

10x10bedremode outfit 7 2

10x10bedremode outfit 8 1

Outfit 8:

Skjortekjole i Lyocell fra H&M Conscious
T-shirt i økologisk bomuld fra Enkel  (Modtaget som gave)
Jeans med huller fra genbrug
Sneakers i bæredygtige materialer fra Veja

Det her look fungerer til gengæld fuldstændig efter hensigten, skjorten brugt som frakke, er i mine øjne virkelig cool. (Ja, i behøver jo ikke være enige) Det var faktisk min kærestes idé, da jeg fik skjorten ind ad døren – han synes nemlig den ligner en sæk når den er lukket. Det er vi så ikke helt enige i, men jeg må give ham ret i at den også fungerer super som lang frakke.

Det er faktisk et look jeg ser rigtig meget fremme i butikkerne lige nu; skjortekjoler bliver brugt som jakker eller kimonoer. (se bare denne styling fra H&M) Og jeg er selvfølgelig faldet for trenden. Det er rart at kunne bruge det samme stykke tøj på mange måder, og det er jo præcis også det, denne udfordring handler om.

Kan I have en dejlig weekend derude 🙂

10x10bedremode outfit 8 2

10x10bedremode outfit 8 3

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
2 kommentarer
  • Jeg er fan af dit eksperiment, og jeg synes dit tøj fungerer ret godt. Lange dimser i lyocell er jeg sygt fan af. Jeg har selv en ankellang trenchcoat fra H&M i lyocell, og den falder så pænt og ser så vidunderligt dramatisk ud når jeg går, at jeg faktisk savner den i disse dage, hvor vejret er så godt. Din skjortekjole ser ud til at gøre det samme, mht. til at skabe en fin, dramatisk effekt.

    Jeg er faktisk også endt med at lave lidt samme eksperiment som dig. Jeg er ret pludseligt taget på “ferie” (dog inden for Københavns grænser) og har kun ret lidt tøj med. Jeg synes til gengæld alt mit tøj fungerer ad helvede til, så jeg går mest bare i de samme to t-shirts og en blondebluse, som jeg sætter sammen med hhv. et par bukser og et par shorts jeg har med. Men det er måske meget godt at vide. Jeg kunne i hvert fald være fristet til at skille mig af med to af de andre bluser, jeg har medbragt, og så måske erstatte dem med noget, der faktisk er idéelt. Problemet er bare at den ene bluse er enormt gul, og endda den helt perfekte gule nuance. Og det er svært at finde gode gule ting derude, synes jeg. Især hvis det ikke skal være i dødspolyester og H&Ms dårligste syninger…

    nu kom det til at handle om mig igen. Jeg ville egentlig bare sige at jeg synes dit eksperiment er interessant at følge med i, og at du hjælper mig til at få tænkt over nogle ting.

  • Hej Louise. Jeg elsker når det handler om dig, så føler jeg ligesom at vi har mere en samtale, og det ikke bare er mig der plaprer 😉
    Jeg ejer intet i Gul, så ved ikke om den er værd at beholde, men jeg ved at hvis du har lidt tøj med, og stadig ikke får gået i noget – så er det nok på tide at sige farvel. Med mindre du hele tiden savner den ene underdel i dit skab som bare er perfekt med blusen? Så mangler den jo bare sin makker.
    Dejligt at udfordringen får dig til at tænke 😉