10×10 Challenge: Outfit 1 + 2

10×10 Challenge: Outfit 1 + 2

10×10 Challenge: Outfit 1 + 2 900 1200 BedreMode.nu

10x10bedremode outfit 1

Outfit 1

Denimnederdel fra genbrug
Stribet skjortekjole fra Vila, fundet i genbrug
Sandaler i vegetabilsk garvet læder fra Lilimil

Vi hopper direkte ud i udfordringen med bare ben, og en stribet skjorte. Et rendyrket genbrugs outfit, som det er bedst om sommeren. Vidste I, at jeg engang hadede mine knæ så meget at jeg aldrig viste dem offentligt? Lad os bare sige at jeg synes gamacher under a-l-t var genialt, men også glad for at vi er kommet over den trend.

Til gengæld er jeg glad for at denim nederdele er tilbage. Det betyder at jer som har gemt dem kan finde dem frem fra gemmerne, og vi andre kan finde dem i genbrug. Denne fandt jeg sidste sommer, og har helt sikkert haft noget lignende tidligere, som er blevet væk. Denne bliver ikke gemt væk foreløbig, men når den gør, så bliver den ikke smidt væk fordi den er så klassisk at jeg bare VED at den må komme tilbage i modebilledet igen. Klassikere længe leve.

Læs også: 5 spørgsmål du skal stille når du køber læder

10x10bedremode outfit 1 4

10x10bedremode outfit 1 2

Jeg har her brugt skjortekjolen nede i nederdelen. Det er en god måde at få mere ud af mine skjortekjoler, og ingen kan se at den ikke er født kort.

 

10x10bedremode outfit 2 2

Outfit 2

T-shirt i økologisk bomuld fra Enkel (Modtaget som gave)
Bukser i bomuld/silke blanding fra Tusnelda Block
Hjemmesyet kimono i uld-blanding
Sandaler i vegetabilsk garvet læder fra Lilimil

Det næste outfit har lidt pyjamas wibes, men nogle dage er det bare perfekt. Bukserne fra Tusnelda Bloch er mega behagelige, og perfekte på en varm dag, og blandingen af bomuld og silke er super blød.

I disse dage tusser jeg rundt i København og hygger, inden min praktik stater på mandag. Det betyder at løse outfits som dette er perfekt, og uldjakken tages af og på hele tiden. Jeg synes København er så smuk om sommeren, og med en bog i hånden kan jeg ubemærket sidde og se på mennesker i flere timer. Det er for mig den bedste form for stil-inspiration, fordi rigtige mennesker har rigtige liv.

10x10bedremode outfit 2 1

Jeg bliver nødt til at knytte et par ord til denne t-shirt. Det er seriøst favoritten i mit skab, og den holder sig så flot i vask. Ikke en eneste rykket søm. Jeg stryger den inden brug – jep du læste rigtigt – stryger den! Jeg synes den falder flottere på den måde. Det er dejligt at have en t-shirt som man på den måde kan stole på. Jeg overvejer stærkt at opgradere med en hvid, men ved bare hvor ked af det jeg ville blive hvis der kom pletter (og det gør der på mine hvide t-shirts) – Altså varm anbefaling herfra.

10x10bedremode outfit 2 3

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
6 kommentarer
 • I love both looks and am especially fond of your navy trousers with that stuctured detail! Keep going!

  • Thank you 🙂 I also love these trousers, but what you maybe cannot see, is that they have a weird purple tone, that makes them hard to match with other blues…

 • So far, so good. Begge outfits er flotte, og klæder dig.
  Du minder mig om hvor meget jeg godt gad eje en velsiddende denimnederdel. Det er en kunst at finde den rigtige: den skal passe om taljen og røven (hvilket jeg synes er svært nok i sig selv!), have en god længde (jeg foretrækker alt lige over eller lige under knæet), en flot vask og baglommer der ikke ser ud til at være tilfældigt klasket på. Lækkert at du har fundet sådan en nederdel i genbrug.
  Og hurra for yndlingstshirts!! De kan redde alt, men damn, de er svære at finde. Altså ikke tshirts generelt, men dem der er helt perfekte til ens behov.

  • Jah en denim nederdel er svær. Jeg ville gerne have haft en med knapper, men denne er nu ret god. Hemmeligheden er masser af strech. Den er fra et eller andet fast fashion mærke (har pillet labels ud fordi de kradsede) og meget strech. God jagt, det burde være muligt.
   Mht t-shirts kan jeg virkelig anbefale enkel, da de er tykkere end andre øko-tshirts jeg har prøvet.

 • I love both of these looks Johanne, especially the second one – great use of patterns and texture, so subtle, but just right!