Tre alternative modemagasiner

Tre alternative modemagasiner

Tre alternative modemagasiner 2541 2917 BedreMode.nu

strik og peppermin

Jeg elsker magasiner. Både de traditionelle glittre men især de mere alternative.

Det der især tiltrækker mig med magasiner er sammensætningen af ord og billeder. En visuel form for storytelling jeg virkelig elsker. Og i min process med at lave vores eget magasin, er jeg blevet en endnu større magasin nørd!

Derfor vil jeg i dag dele 3 alternative versioner med dig. De kan nåes som julegave, men også bare læsestof til dig selv.

Fashion Revolution’s “Zine”

timthumb.php

Fashion Revolution er en af de sejeste organisationer IMO. De kæmper for større gennemsigtighed i modebranchen og bedre arbejdsforhold!! Ja tak!

De har lavet to magasiner af den såkaldte “zine” slags. Så vidt jeg har forstået er det en mere rå form for magasin, med mange forskellige bidrag, både i form af tekst og billede. Det gør også looket mere råt og “hjemmegjort” men netop til fashion revolution passer det!!

Begge magasiner er fulde af gode tips og aktiviske opråb! Samt facts om modebranchen; både dem vi gerne vil lukke øjnene for, og de opmuntrende.

Køb de to fede Fashion Revolution zines her

Less Magazine på print

pcxxwvardy1ptldyzxbt

Less Magazine er et dansk (men engelsksproget) magasin om mode, bæredygtighed og især slow fashion. Det udkommer normalt digitalt (og helt gratis) men for nr 10 har de valgt at prøve at udkomme på print.

De kører nemlig en crowdfunding for at samle penge ind til tryk. Du kan derfor forkøbe et eksemplar som leveres i februar

Jeg er vild med mange af Less’s meget tænksomme og dybe artikler om forbrug, design og hastighed. Men jeg får dem simpelthen ikke læst på en skærm, så derfor glæder jeg mig til at få print magasinet.

Støt kampagnen og køb Less Magazine på papir her.

36-Issue-cover-slider36-Issue-slider-9

Peppermint Magazine er et af de eneste månedlige magasinet dedikeret til bæredygtig tøj. Det er Australsk og har derfor meget fokus på regionen, men kan sagtens læses af andre.

Jeg er vild med den gennemførte lækre visuelle stil. Det er et magasin som sagtens kan konkurrere med de “konventionelle” og i hver udgave får man serveret gode, lækre og nærværende artikler om alt inden for mode, design, miljø, håndværk og andre emner inden for en bevidst livsstil.

Køb seneste udgave af peppermint magazine her

Hvorfor jeg går ekstra op i magasiner lige nu:

Det er fordi vi planlægger Sustain Yearly år 2. Efterfølgeren til vores første succesfulde bæredygtige magasin.

Det er det første jeg tænker på om morgenen, og det sidste om aftenen. Og vi har lige fundet en dygtig oversætter, så forhåbentlig kommer det også på engelsk!! Vi kører crowdfunding igen, og den starter 26. Januar.

Men hvis du vil følge med på rejsen, så Skriv dig op til nyheder omkring Sustain Yearly år 2 her.

Hvilke magasiner læser du?

GemGem

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne