Pak let – en weekend i Aarhus med én rygsæk

Pak let – en weekend i Aarhus med én rygsæk

Pak let – en weekend i Aarhus med én rygsæk 900 1200 BedreMode.nu

pak let weekend i aarhus 3

I weekenden var jeg i Aarhus. En dejlig weekend fyldt med planer, gode mennesker, kaffe, genbrugsshopping og familie! Da jeg pakkede torsdag aften gjorde jeg en dyd ud af at pakke let. Og hvad er bedre til dét end buksedragter?

Hvad jeg havde med:

  • 2 tynde buksedragter
  • En kortærmet sweater
  • Et par sandaler
  • Et par sneakers
  • En tynd trenchcoat
  • Undertøj og strømper
  • Toiletsager
  • Computersager

Med to buksedragter, en sweater og en jakke kunne jeg mixe og matche alt efter vejr og humør – og det passede perfekt til sådan en weekend med meget skiftende aktiviteter.

Hvordan så det så ud?

pak let weekend i aarhus 2

Sweater Aiayu
Bukserdragt gammel (lignende her)

pak let weekend i aarhus 1

pak let weekend i aarhus 4

Sustain Yearly i plantecafeen i Aarhus. Køb dit eget her. Jeg sender en personlig hilsen med. 

Fredag: Plantecafeen, gode veninder og casual klædt

Fredag var rejsedag, og her havde jeg jo nærmest størstedelen af mit tøj på. Det gjorde min pakning endnu mere let og plads besparende.

Det var ikke den varmeste dag, så derfor havde jeg min sweater på det meste af dagen. Det betød også at buksedragten fungerede mere som bukser. Min veninde ville gerne købe et eksemplar af Sustain Daily, og vi opsøgte derfor plantecafeen på Godsbanen. Og jeg undskylder for billedspam, men det var bare det fineste sted. Jeg er så stolt af at “mit” magasin ligger lige netop der – og vil så gerne tilbage og lave et event der.

Senere på dagen kom min jakke på, og det fungerede faktisk lige så godt.

pak let weekend i aarhus 7

Duster coat H&M Consious (lignende her)
Sneaker fra Veja

pak let weekend i aarhus 6

Buksedragt fra H&M, fundet på loppemarkeded (lignende her)

pak let weekend i aarhus 5

Lørdag: Skiftende vejr og genbrugs-shopping

Dagen efter var vejret knap så godt, så så derfor startede jeg ud med både sweater, buksedragt og jakke. Men det viste sig hurtigt at selvom det regner, betyder det ikke kulde, så derfor røg sweateren af inden min veninde og jeg begav os ud på genbrugsshopping.

Det var både rart og besværligt med buksedragten på shopping. Smart fordi det var let at prøve jakker og nederdele ud over. Men også besværligt de gange hvor jeg skulle have den helt af…

Hvordan vores shoppetur gik kan du se på facebook her, hvor jeg også har samlet lidt tips til din genbrugs shoppetur i Aarhus.

IMG_4588

Søndag: Fuld sol og familietid

Søndag viste sig at være weekendens varmeste dag, og jeg blev glad for sandalerne i tasken. Jeg gik en tur ved Moesgaard strand sammen med min far og søster. Dejligt at være udenfor og sammen med folk jeg elsker. En buksedragt gør sig ekstra godt på sådan en aktiv tur. Og jeg var ekstra glad for at have pakket let, fordi jeg skulle bære det hele på ryggen.

Alt i alt en super dejligt weekend, hvor jeg følte mig velklædt og tilpas med situationen hele tiden!

Buksedragter er mit bedste tip til at pakke let

Hvis du er lige så vild med buksedragter som jeg er, så kommer her nogle gode bæredygtige forslag:

Hvad er dit bedste pak let tip?

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne