Design with dignity – Jeg er med i en film!?!

Design with dignity – Jeg er med i en film!?!

Design with dignity – Jeg er med i en film!?! 850 479 BedreMode.nu

Vil du gerne se mig på video? Vil du gerne lære mere omkring tøjproduktion? Har du en halv time i løbet af din regnvejrsdag som du ikke ved hvad du skal bruge til noget? Så ved jeg lige hvad du skal bruge den til!

Filmen som jeg hintede til under modeugen, er endelig til at finde på youtube – Helt gratis og i dens fulde længde. Jeg vil ikke sige så meget omkring den ud over at den helt klart er værd at se, og at der er meget klogere mennesker end mig som siger noget sejt!

Filmen kan ses lige herunder – og hvis du vil vide endnu mere, og støtte op om projektet, så skal du gå ind på hjemmesiden the DIG project. The DIG project står for Dignity in Fashion og er et dansk projekt udarbejdet af Clean Clothes Campaign Danmark, hvis primære formål er at motivere og assistere designstuderende og designere til at integrere bæredygtighed og social ansvarlighed i deres designtænkning til gavn for mennesker, miljø og profit.

Skærmbillede 2016-02-10 kl. 10.40.37

Da Helle, som har lavet filmen, spurgte om jeg ville være med, sagde jeg stort ja – uden at vide særlig meget. Enhver kan nemlig få mig til at snakke om bæredygtig mode, de behøver ikke en gang filme mig. Vi valgte at optage interviewet i min yndlings bæredygtige butik, nemlig River and Raven – Tak til Regitze for at vi kunne fjolle rundt der en times tid.
Skærmbillede 2016-02-10 kl. 10.41.54I filmen kan du også møde en syerske som hver dag arbejder på en tøj-fabrik. Hun fortæller hvordan arbejdsdagen er, hvor meget de får i løn og hvad de skal nå.

Skærmbillede 2016-02-10 kl. 10.42.27Blandt de mange seje personer der også er interviewet er fx Joy fra The Organic Company. Hun giver en rigtig god gennemgang af hvorfor GOTS er det bedste certifikat, fordi det både beskytter miljø og mennesker.

 

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne