One weekend – Three outfits

One weekend – Three outfits

One weekend – Three outfits 700 958 BedreMode.nu

Sidste weekend var jeg med svigerfamilien i sommerhus. Jeg tænkte at det var en god mulighed for at vise lidt frem af min bæredygtige garderobe. Det sidste 1,5 år har jeg prøvet kun at tilføje ting der groft passer ind i en af disse tre regler:
1. Være mere miljø-venligt eller ansvarligt produceret
2. Være genbrug eller second-hand
3. Være hjemmelavet

Det er gået rigtig godt, og jeg er vildt glad for at jeg de fleste dage kan tage noget på som jeg ved lidt om hvordan er lavet, eller i det mindste af hvad. Nærmest alle tingene her er favoritter.

Dag 1

15.05.30 3 outfits en weekend4

15.05.30 3 outfits en weekend3Denimshirt from Kuyichi, Jeans from H&M Conscious, Top from H&M Concsious

En dag med mini-golf, går-tur og generel afslapning. Det var perfekt til det lidt skiftende vejr vi havde, hvor solen heldigvis fik mest magt. Jeg bor nærmest i disse jeans, og er rigtig glad for dem, og overrasket over kvaliteten på H&M jeans. Selvom der faktisk er ved at gå en tråd i siden, men det kan jeg fixe. Skjorte får jeg altid komplimenter for, og den er også en klar favorit. Toppen fra H&M conscious er øko, men stadig billig, og holder sig desværre ikke pænt. Selvom det er forventet, synes jeg stadig ikke det er fedt.

Dag 2

15.05.30 3 outfits en weekend5

15.05.30 3 outfits en weekend6T-shirt from People Tree, Cardigan from Tricotage, Skirt homemade

Fik først kameraet frem foran is-kiosken om aftenen, men håber I kan overleve. T-shirten havde jeg nok brugt i 3 kollager på bloggen i løbet af efteråret, før den røg hjem til vinterudsalget. Og jeg har ikke fortrudt det. Tyk dejlig øko bomuld, og sømmene bliver hvor de skal, efter mange gang vask. Nederdelen er improviseret en dag jeg manglede en vinternederdel, men den fungerer fint til sommer. Strikken fra tricotage lever jeg nærmest i; ikke kun i dennne weekend, men generelt.

Dag 3

15.05.30 3 outfits en weekend

15.05.30 3 outfits en weekend2Cardigan from tricotage, T-shirt from People Tree, Jeans from H&M Conscious

Ikke så meget mere at sige, alle tingene er favoritter, og det var det perfekte outfit til formiddags hygge og en lang køretur om eftermiddagen/aftenen (hold op der er langt til Sæby). Jeg havde pakket let, kunne genbruge mine ithems, men følte alligevel det var tre forskellige outfits. Eller måske ikke, når jeg nu kigger efter. Men det repræsenterer meget min stil, og hvad jeg går efter; ting der generelt er ret basic og hyggelige, og holder godt. (dvs vi er færdige med toppe og t-shirts fra H&M, og går mod noget ala people tree eller bedre)

Det føles rart at kunne pakke ting som har en historie, og som jeg har valgt af flere årsager. Det er måske ikke den mest spændende omgang outfits, men det var perfekt til en afslappet weekend i sommerhus. Denim skjorten fra dag 1 er det absolut bedste køb, og den ryger altid på lige efter vask. Strikken og jeans er nok det jeg bruger absolut mest.

Hvilke bæredygtige køb er I mest glade for, hvis I har gjort sådan nogle det sidste år?

ENG: Last weekend I went with the family for a mini-trip and I was able to pack almost only sustainable or eco-friendly. You can see under each picture where everything is from. I love that I can pack for a weekend like this and only bring clothes that have a store to them, and that I know I put more thought into. The denim-shirt in the first picture is my absolute favorite – the jeans and cardigan are what I wear most.
What is your favorite sustainable item in your wardrobe?

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne