Hvad får man ud af 10 stykker tøj på 10 dage?

Hvad får man ud af 10 stykker tøj på 10 dage?

Hvad får man ud af 10 stykker tøj på 10 dage? 900 1200 BedreMode.nu

Så er det blevet tid til opsamlingen på næsten to ugers garderobe udfordring.

Lad os lige ridse op;

Jeg valgte 10 stykker tøj, udfordrede mig selv til at skabe 10 outfits som jeg skulle have på i 10 dage. Og så stoppede jeg efter outfit 8, fordi jeg fejlede og mistede inspirationen.

Grunden er at to af mine absolut yndlings garderobe bloggere hostede en #winter10x10 udfordring som mange deltog i, og jeg synes altid det er sjovt at se hvad min garderobe kan strækkes til.

De 8 outfits

bedremode winter10x10 alle outfits

Her er mine 8 kombinationer, og overordnet set er jeg meget tilfreds. Jeg følte mig smart de fleste dage, og ligeledes tilpas.

Jeg var glad for at jeg de fleste dage sagtens kunne holde varmen, uden at det føltes som om jeg havde 1000 lag på. Stort WIN!

Hvad fungerede godt?

Disse outfits er mine favoritter:

bedremode winter10x10 de bedste outfits

Jeg kan godt lide den wibe disse outfits har, og jeg kommer til at gentage dem alle tre uendelige gange. Striber er og bliver en favorit for mig, men jeg kan også godt lide en lille detalje som gør noget ekstra – tørklædet i halsen eller striberne som stikker frem under blusen.

Jeg valgte helt klart begge overdele fordi de lige nu er favoritter i mit skab, og det bliver de så meget ved med at være de næste mange måneder. Det var faktisk jer der overbeviste mig om at outfittet i midten egentlig er ret smart 😉

Hvad fungerede mindre godt?

De her outfits var jeg ikke særlig fan af:

bedremode winter10x10 de ikke gode outfits

De har tre outfits fungerede ikke for mig – ad forskellige grunde. Det første blev faktisk for varmt indendørs, og jeg har ikke behov for så meget tykt uld hvis jeg har det rigtige undertøj på. Følte mig lidt som et tæppe monster.

Det midterste outfit var I helt vilde med. Og jeg kan også godt se det. Lad mig fortælle hvorfor det ikke fungerede i virkeligheden: Skjorten under er simpelthen for stor, så jeg skulle hele tiden justere blusen. Jeg er enig i at looket fungerer, så det skal bruges igen – med en mere tætsiddende skjorte, eller måske bare en krave jeg klipper af en genbrugsskjorte?

Det sidste look blev for kostskole til min smag. Min nuværende smag vel at mærke, for teenage-harry-potter-læsende-Johanne ville have elsket det.

Farvel til et stykke tøj – og en refashion på vej

Under udfordringen er det gået op for mig at den her nederdel bare ikke duer til mig. Jeg er ovre den, og med mindre nogen brændende ønsker sig en ældre Mads Nørgaard neopren nederdel, så ryger den tilbage til Veras hvor den kom fra.

Bukserne med svaj er jeg vilde med, men det blev belastende at jeg skulle have de høje sko på. Derfor gik jeg igang med at lægge dem op… Med svigtende held, men det bliver godt! Jeg skal ikke prøve at tilpasse mit liv til sit tøj, men nærmere mit tøj til mit liv!

Sidste gang lavede jeg en udgave hvor jeg samlede op på bæredygtige shopping alternativer til mine 10 stykker tøj – var det noget I kunne tænke jer at se igen?

Tak fordi I deltog så aktivt i udfordringen!

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
2 kommentarer