Personlig

Nogen gange følger jeg strømmen #winter10x10

bedremode-winter10x10-mine-8-items

Det sker ikke altid at jeg gør det samme som en gruppe andre bloggere – men denne gang gør det, og kald mig bare uoriginal eller copy-cat men jeg ELSKER denne challenge.

10×10 udfordringen er startet på Stylebee, men har haft sine runder mange steder, og jeg har endda prøvet det to gange allerede.

Helt simpelt går det ud på at vælge 10 stykker tøj (inkl sko) og style 10 forskellige outfits, som man skal gå med over de næste 10 dage. 

Formålet er at få mere kreativitet ind i ens styling rutine, og jeg synes det er en genial udfordring – hvorfor jeg også hopper på igen igen.

Mine 10 stykker tøj

bedremode-winter10x10-mine-10-items

10 stykker tøj fordelt sådan:

2 bluser – stribet bluse i økologsik bomuld fra Aiayu og hvid skjorte også i øko bomuld fra fra Aiayu
3 sweatreen enkelt grå i lama uld fra Aiayu, en detaljerig sort lavet i DK af Mette Frejvad og en lang cardigan i bæredygtig uld fra Trioctage
3 underdele – et par flotte bukser i genbrugs bomuld fra weekday (min model er udsolgt, men disse fra weekday ligner, ellers disse i øko bomuld fra Nudie), basis jeans i øko bomuld fra Monki og en nederdel fra genbrug (find lignende i tencel her)
2 par sko – en høj og en lav støvle. Mine er gamle udgaver fra hhv Ecco og Ellos

Denne gang havde jeg faktisk svært ved at vælge de 1o stykker tøj. Faktisk så meget at jeg overvejede at KØBE en smuk skjortekjole til udfordringen. Men det går direkte imod intentionen, som er at få mere ud af det tøj du ALLEREDE EJER, og dermed NEDSÆTTE SHOPPETRANG. I sidste øjeblik skiftede jeg faktisk vesten på øverste billede ud med en nederdel for at få flere kombinationsmuligheder.

Så derfor bliver det disse 10 stykker tøj jeg vil prøve at style over de næste par uger. Ligesom sidst viser jeg 2 outfits ad gangen, og det er virkelig sjovt at gå i detaljer med hver eneste styling. Men endnu sjovere er jeres kommentarer – for vi er sjældent enige, og jeg elsker at høre hvad I synes om de forskellige stylinger!

Du kan følge med i alle de andre seje blogger damer der deltager via instagram hashtagget #winter10x10 og jeg vil prøve at opdatere instastories med outfits hver dag.

Se hvordan det gik da jeg lavede udfordringen i sommeren 2016 og sommeren 2015.

Så vil du være med? Enten med din egen 10×10 udfordring eller i kommentar sporet?

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

Relateret indhold

13 kommentarer

 • Besvar
  Malene
  09/01/2017 at 09:06

  Kan du ikke skrive hvor tøjet er fra?

  • Besvar
   johanne
   09/01/2017 at 10:23

   Det kan du tro – det er rettet nu 🙂
   Gik vist bare lidt hurtigt igår. – Er der noget bestemt du er på udkig efter?

   • Besvar
    Malene
    12/01/2017 at 11:01

    Cardiganen fra Tricotage kan jeg se:-) mange tak Johanne.

    • Besvar
     johanne
     12/01/2017 at 11:15

     Det var så lidt. Den jeg har er fra nogle år tilbage, men hvad jeg kan se har den ikke ændret sig meget siden da.

 • Besvar
  Mette WK
  09/01/2017 at 10:21

  Du kan regne med mig i kommentarsporet!! 😀

  Aj, jeg vil måske godt være med. Jeg tænker over det 😉

 • Besvar
  Betina
  09/01/2017 at 19:04

  Jeg havde planer om at joine, men jeg nåede simpelthen ikke at få udvalgt ting.

  Havde ellers tænkt at det var smart nu jeg har et par dage hvor jeg ikke er hjemme (nemt at pakke), men i virkeligheden komplicerede det simpelthen processen for meget fordi det blev for svært at skabe variation uden at skulle tage enten alt tøjet eller begge par sko med. Derudover tænker jeg også lidt på, om de lag man ikke kan se, ikke tæller med? På den her tid af året har jeg altid en undertrøje eller en t-shirt inderst, og det er der jo ikke rigtigt plads til, og jeg ser det heller ikke inkluderet hos nogle af de bloggere jeg har læst med hos.

  • Besvar
   johanne
   09/01/2017 at 20:56

   Jeg tæller i hvert fald ikke de ting med. Kun synlige stykker tøj – ellers ville uldundertøj fylde det meste

 • Besvar
  Liv
  09/01/2017 at 21:39

  Nej hvor sjovt! Jeg synes ikke at det er at være copy cat, det er da en fed udfordring – hvor du netop får mulighed for at vise din personlige stil 🙂 I love it.

  • Besvar
   johanne
   10/01/2017 at 08:05

   Dejligt at høre. Jeg glæder mig også til at komme igang 🙂

 • Besvar
  VIBS MØ
  13/01/2017 at 09:36

  Hej Johanne. Udfordringen er vel netop en opfordring til at prøve det samme selv 🙂 Og med din indgangsvinkel til udfordringen håber jeg at så mange som muligt vil copy-cat projektet i deres egen garderobe – det vil skabe tøjglæde over noget man allerede har uden at have brug for at købe nyt – til gavn for miljøet. Jeg leger med her: http://vibsmo.dk/winter10x10-udfordring/

  • Besvar
   johanne
   13/01/2017 at 10:10

   Hej Vibs – det er fedt at du tager udfordringen op. Det er netop tøjglæde som er vigtigt 🙂 Jeg tror på at det mest bæredygtige tøj er det vi elsker!

  Skriv en kommentar