10×10 challenge: Outfit 3+4

10×10 challenge: Outfit 3+4

10×10 challenge: Outfit 3+4 900 1200 BedreMode.nu

10x10 bedremode outfit 4 3

10x10 bedremode outfit 4 4

Outfit 3:

T-shirt i økologisk bomuld fra Enkel (Modtaget som gave) OBS: Få 10 % hvis du bestiller inden mandag med koden NoMoreBugs
Jeans med huller fra genbrug
Sandaler i vegetabilsk garvet læder fra Lilimil

Det her er et rigtigt søndags-outfit. Strech jeans, lækker t-shirt og sandaler. Hårbånd optional, men super hvis du ikke liige gider i bad. Det her outfit har jeg haft på flere gange allerede – eller varriationer med forskellige t-shirts. Disse jeans har I set på bloggen mange gange, men for nogle uger tog jeg endelig tilløb til at lave huller, og selvom det ikke er perfekt, så har jeg ikke fortrudt. Faktisk tror jeg godt at de kan tåle nogle flere? Jeg kender en sej, lidt mere punket type (ift mig) som nok kan hjælpe her. Jeg synes i hvert fald det er svært at følge en guide på nettet.

I aften får jeg besøg af 5 dejlige Sustain Daily bloggere, til en uformel sammenskudsmiddag. Det er så dejligt at have fået kolleger. Inden de kommer, tænker jeg at smutte forbi mit lokale kollonihave-område, hvor de i dag har blomstersalg. Mere lokalt bliver det vist ikke? Hvis du vil se hvordan det går, så må du hellere følge med på Instagram.

10x10 bedremode outfit 4 2

10x10 bedremode outfit 4 1

Tror I at man kan få sol-skoldninger på kæene? Jeg har en enkelt gang sprayet solcreme lige dér, bare for at være på den sikre side. Ligesom mine tæer altid får en omgang. Måske er det grunden til at jeg er bleg langt ind i juli.

10x10 bedremode outfit 3 3

Outfit 4:

Skjortekjole i Lyocell fra H&M Conscious
Denimnederdel fra genbrug
Sandaler i vegetabilsk garvet læder fra Lilimil

Så er vi tilbage ved skjortekjole og nederdel looket, men denne gang har jeg tilføjet en hat. Jeg er helt vild med wiben i dette outfit – den alt for store skjorte, nederdelen og det hele. Som jeg skrev i det første indlæg omkring denne udfordring, så skal jeg lige lære at bruge denne skjorte – og jeg finder sjovt nok altid hatten frem. De to er bare bedste venner.

Tricket til dette outfit er at få skjortekjolen helt glat under nederdelen, hvilket skal rettes hver gang man er på toilet, eller har cyklet, eller gået. Nårh ja og så er der jo lige problemet med varme lår, når man har så mange lag på.. Derfor er sådan et outfit ikke godt på de aller varmeste dage, men i Danmark har vi jo mange sommerdage under 20 grader, og så er lag på lag super.

God søndag der ude – hvad synes I om udfordringen so far?

Ps. Jeg lover at jeg får mine sneakers i spil næste uge.

10x10 bedremode outfit 3 2

10x10 bedremode outfit 3 1

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
3 kommentarer
 • Jeg er vild med de her indlæg, og overvejer at prøve det selv!

  Ift. bukserne, så kan jeg afsløre at man i hvert fald godt kan blive solbrænd i plamager, når man har sådan et par på 😉 skal vist lige have noteret mig at hullede jeans ikke er til virkelig solrige dage.

  Ift. outfit to – hvordan fungerer det så for dig, med alt den retten? Jeg er i stigende grad blevet opmærksom på, at jeg ikke orker den slags. F.eks. har jeg købt en lyseblå offshoulder top fra H&M concious, men den glider simpelthen op på skuldrene konstant, og de er ikke særlig rart, så jeg får slet ikke gået med den.

  • Hvor dejligt! Det er jeg glad for at høre.
   Jeg synes generelt ikke jeans fungerer på de helt varme dage, men på cyklen kan man jo godt få meget sol alle dage. På med solcreme 😉

   Det fungerer Okay, men har endnu ikke haft lige præcis det outfit på en hel dag. Jeg synes mest problemet er når jeg fx rejser mig efter at have siddet, eller hopper af cyklen. Det kan jeg godt leve med, og sammenligner det med når jeg fx stopper en skjorte halvt ned – det skal også rettes lidt.

 • Vi er jo også forskellige – og heldigvis som det. Jeg er vist også blevet lidt magelig.

  Jeg endte i øvrigt med at klippe stropperne af førnævnte top – de havde en underlig længde, og sad og flagrede uden at tjene nogen egentlig funktion, og nu fungerer det meget bedre!