En weekend, en kjole – tre outfits

En weekend, en kjole – tre outfits

En weekend, en kjole – tre outfits 900 1200 BedreMode.nu

Årets varmeste weekend, kaldte på simple outfits, og jeg havde netop en kjole hængende i skabet, som skreg på sådan en varm anledning. Jeg har haft lidt svært ved at style denne kjole, fordi den er lige det korteste ift min komfort zone.

At beholde, eller ikke

At style et stykke tøj på tre forskellige måder, er en god øvelse i forhold til at se om det egentlig fortjener en plads i din garderobe. Hvis du let kan skabe 3 outfits, som alle er fede og gentagelsesværdie – så er det en keeper. Hvis det er en svær udfordring, er det måske ikke det rigtige fit for dig.

Så hvordan gik det med mine tre outfits?

Outfit 1 – Varm fredag på kontoret

en kjole 3 outfits 2

en kjole 3 outfits 3

Da vi nåede frem til aften, var skjorten blevet ret krøllet – men da havde den også holdt en hel dag, med først arbejde, så møder til sidst 3 timer i tog. 

Dette løse outfit var lige min stil, og rigtig dejligt at have på. Når jeg viser så meget ben, er det rart at være lidt mere tildækket på toppen, og så har jeg det jo altid godt i en skjorte. Efter denne dag fik jeg faktisk lyst til at klippe kjolen af til nederdel og sætte en elastik i taljen, men den ville nok ikke falde sådan her.

Outfit 2 – Afslappet lørdag

en kjole 3 outfits 5

en kjole 3 outfits 4

Også dagen efter fik jeg lyst til at smide noget over – og min hjemmesyede kimono var et oplagt valg, fordi den er i tynd bomuld. Kjolen fungerer fin neutral baggrund for den farverige kimono, og de opsmøgede ærmer gjorde det afslappet. Jeg kunne godt se mig selv gentage dette, men har også andre kjoler der duer under denne kimono.

Outfit 3 – Simple styling til familiefest

en kjole 3 outfits 8

en kjole 3 outfits 7

Søndag var årets hidtil varmeste dag, så lag på lag var udelukket, og stylingen bestod i tilbehør som mit tørklæde, enkle guldsmykker og røde negle. Selvom svigermor synes rigtig godt om kjolen, så var jeg ikke helt tilpas da jeg så billederne. Ærligt talt synes jeg kjolen er lidt kedelig i sig selv, men god baggrund til nogle lag.

At beholde, eller ikke

Dette blev ikke en favorit kjole, selvom to ud af tre outfits fungerede fint. Men jeg kunne sagtens finde andet i garderoben som fungerede ligeså. Så denne kjole får nok lov til at flytte videre – om med mindre andre ligger billet ind, så kommer den ned til Veras.

Jeg synes det er helt okay at opdage, at noget ikke er en favorit. Nu har jeg givet kjolen en chance, og det blev bare ikke os.

Har du noget i skabet, som kræver en grundig bedømmelse? Så er 3 outfits en fin øvelse.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne