Valentines day – an excuse for feminine tops and fairtrade chocolate

Valentines day – an excuse for feminine tops and fairtrade chocolate

Valentines day – an excuse for feminine tops and fairtrade chocolate 700 958 BedreMode.nu

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9 // 10 // 11 // 12 // 13 // 14 // 15 // 16

Hvis jeg ikke læste blogs ville jeg ikke vide at Valentins dag, så det er ikke sikkert I har lagt mærke til det der ude. Den opdigtede højtid falder altså på søndag, og jeg kommer her med et lille gaveforslag, nemlig chokolade. Hvis der er noget valentins dag er, er det nemlig en undskyldning for chokolade. (Som om jeg har brug for en undskyldning)

Det er let at få fat i både økologisk chokolade og fairtrade chokolade, så hvorfor ikke bruge dagen på at finde din favorit? Jeg har sat en lille collage sammen med chokolade og lidt mere feminin mode. Grunden til det, er at min kæreste efterspørger farver og feminine former i min garderobe, og når nu anledningen hedder valentinsdag, så hvorfor ikke prøve at lytte til ham.

Okay jeg indrømmer at det tog lidt overhånd da jeg først begyndte at google chokolade. Nr 4 fra Irma er klart min favorit, men jeg er blevet total lækkersulten nu.

ENG: This is my valentine’s post. In Denmark valentine’s day is not a huge thing, so if I wan’t reading a lot of blogs I probably wouldn’t even have noticed that it was this sunday. That is okay, since it is a made-up holiday focused on consumerism. But it is also the PERFECT excuse to eat chocolate. Especially Fairtrade and Organic Chocolate. This collage features said chocolates mixed with date-inspired tops. 

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne