Januar udsalg

Januar udsalg

Januar udsalg 700 958 BedreMode.nu

15.01.09 januar udsalg grå og sort2

1: Kalveskins taske lavet i belgien // 2: Nederdel økologisk bomuld // 3: Jersey kjole økologisk bomuld // 4: Pony støvler lavet i Italien // 5: Fair-Trade armbånd // 6: Merino Uld Cardigan // 7: Grå kjole øko bomuld og hamp // 8: Buks økologisk bomuld // 9: Tørklæde genanvedt materiale

Nettet fylder over med udsalg, og det samme gør blogland. Og jeg er slet ikke imun over for det. Man kan da helt sikkert finde de aller bedste rabatter ved at tage rundt i butikker og se hvad der hænger bagest på deres stativer, men der er bedre overblik på nettet, og de brands jeg har fokus på er næsten udelukkende på nettet.

Da jeg ikke har de kæmpe store mangler, men stadig har lyst til at lave lidt udsalgs kiggeri, har jeg taget udgangspunkt i 2 billeder fra min pinterest. Det er 2 inspirations billeder som jeg bliver ved med at vende tilbage til, og derfor synes jeg de var et godt udgangspunkt. Jeg har denne gang været på jagt i nogle lidt andre webshops end jeg plejer (og nogle meget velkendte) men synes det var sjovt at komme lidt ud af komfort zonen. De er alle på en måde bæredygtige.

Generelt er jeg ikke glad for at købe farver på udsalg, for jeg ved aldrig hvilke farver jeg er vild med næste sæson. Men grå, sort og navy går jeg aldrig fejl af. Et meget udbredt tip er jo at købe god kvalitet og basis på udsalg. Det kan jeg godt tilslutte mig. Og jeg er da generelt en tumpe hvis jeg ikke får købt en grå lang cardigan som jeg har sukket over hele vinteren.

Hvad har I kig på af udsalgsvarer?

15.01.09 januar udsalg sort og navy1: Merino Uld kjole // 2: Silke bukser // 3: Uld Cardigan // 4: Nederdel med vidde i Modal // 5: Fair-Trade armbånd // 6: Uld Hue // 7: Merino Uld trøje // 8: Kjole silke og bomuld.

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
4 kommentarer
 • Sofie Eilersen 10/01/2015 at 13:49

  Bukserne, nr. 8, ser vildt lækre ud 😀

  • @Sofie. Det synes jeg også. Men har endnu ikke personligt prøvet at købe fra webshoppen, så hvis du gør, så giv endelig feed-back

 • PIXELS OG POESI 12/01/2015 at 19:45

  Jeg tænkte netop også, at det da var en god lejlighed til at få købt den der grå cardigan, du gerne vil have 🙂

  Jeg kigger ikke efter noget på udsalget – faktisk har jeg besluttet mig for at jeg vil (forsøge at) lade være at købe noget før medio april. Håber virkelig jeg kan holde mig i skindet. Mange har kommenteret på at det da er et dårligt tidspunkt ift. udsalget, men helt ærligt, så synes jeg det er rart. Så undgår jeg at blive fristet, og jeg mangler jo ikke noget alligevel.

  • @Betina – jep nu skal der en cardigan i hus på den ene eller anden måde. Men nu er jeg blevet i tvivl om den hellere skulle være camel farvet som på det pin vi snakkede om igår. Ellers mangler jeg egentlig heller ikke så meget.

   Jeg håber du kan holde dig fra shopping – selvfølgelig kedeligt, men jeg er sikker på at den personlige tilfredsstillelse er så meget større. Og man kan sige mange gode ting om udsalget, men hvis man ikke har udset sig noget specielt, så er det jo aldrig de bedste ting der når udsalget 🙂