Tøj der ikke strammer

Tøj der ikke strammer

Tøj der ikke strammer 150 150 BedreMode.nu

Selvom det ikke er en personlig blog, vil jeg gerne være ærlig; Lige nu ville jeg gerne skrive indlæg om dele-økonomi, certificeringer, nye mærker og andre spændende ting, men det bliver det ikke til. Jeg startede studie igår, og lige pt har kroppen det ikke for godt, så jeg bruger mange timer under varmetæppet. Ikke særlig produktive timer, men lidt tid til at kigge på tøj bliver der vel altid.

I denne tid kan jeg ikke have stramme bukser eller nederdele på, og det er et problem, fordi sådan ser 90 % af mine underdele ud. Samtidig er vinter-kjole beholdningen nærmest ikke eksisterende. Og jeg kan jo ikke tage yoga bukserne på i skole vel? Det er ellers dem jeg bruger mest her hjemme. Derfor har jeg lavet en lang virtuel ønskeliste over tøj der ikke strammer på maven. Måske en lidt mærkelig måde at kategorisere sine ønsker på, men det er det eneste jeg kan tænke på lige nu.

Som altid har jeg kun kigget på webshops som sælger tøj der er mere eller mindre bæredygtigt, og der findes links under billedet. Jeg overvejer at købe både et par bukser og en af kjolerne.

15.01.27 tøj der ikke strammerFra Venstre – Kjoler: 1 // 2 // 3 // 4 // Bukser: 1 // 2 // 3 // 4 // 5 // Strik: 1 // 2 // 3 //

ENG: I’m not to well at the moment, and all I can think about are loose clothes that are not tight around my stomach. This wish list is all from brand that are somewhat sustainable.

 

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
3 kommentarer
  • Det er utroligt så meget der sker med ens prioriteringer når der opstår et “problem”. Jeg kender det selv alt for godt med min mave-historik.

    Jeg kan bedst lide kjole nr 2 og bukser nr. 2. Bukserne nummer 2 har jeg kigget på, men de klædte mig desværre ikke da jeg prøvede dem.

    Jeg håber du får investeret i nogle gode ting.

    • @Trine Lykke. Ja det gør de godt nok lidt. Kjole nr 2 er også den jeg har kigget på flest gange, så den skal i hvert fald prøves!