The essentials – for your morning

The essentials – for your morning

The essentials – for your morning 700 958 BedreMode.nu

15.10.05 essentials for your faceSidst skrev jeg om essentials i garderoben, og denne gang er det kommet til morgen rutinen. Hvis jeg kommer forkert ud af døren, så er dagen svær at vende om. Og en del af det er at være vasket og nogen lunde præsentabel.

Lige nu bruger jeg änglemarks produkter, og de fungerer rigtig fint for mig. Hvis det er meget travlt, er det vigtigste blot en deo og ansigtscreme og lidt mascara. Men forleden fandt jeg ud af at aluminium i deodoranter egentlig er noget skidt for kroppen, så det vil jeg da gerne prøve at undgå. Derfor skal min deo skiftes ud med en der er mere “ren”. Jeg så denne da jeg besøgte My Fair Shop, og blev forsikret om at ingredienserne er så rene at man kan spise dem; det tror jeg ikke er anbefalelses værdigt, men rart at vide.

Det samme med tandbørsten; når man kan få en der både er pæn og ikke lavet af plastik, så er det da bare med at skifte.

Jeg går ikke ind for at man smider alle sine ting ud og køber nye. I stedet praktiserer jeg meget mere udskiftning med omtanke. Derfor prøver jeg at udskifte mine ting med bedre ting, men først når jeg har brug for det. Det næste jeg selv får brug for er faktisk en ny ansigts creme, da jeg er ved at løbe tør. Og der er heldigvis mange alternativer på markedet.

Jeg er ikke beauty ekspert – langt fra, hvilket også ses på hvad jeg mener er essentials; listen er ret kort. Jeg blev inspireret under mit besøg hos The Fair Shop, fordi jeg synes det er sejt, at vi efterhånden kan få de fleste produkter vi bruger dagligt, i en mere bæredygtig version. Tandpasta mangler på listen dog. Meget vigtig, men flour er åbenbart svært at få bæredygtigt…

1. Toothbrush made in Ecobamboo
2. Towel made from recycled cotton thread
3. Deodorant
4. Hairbrush from bamboo and wild-hairs
5. Mascara from zenz
6. Cleansing Soap from suki
7. Organic Face soufflé 

Opdatering: Jeg har nu fundet ud af at Zendium Klassik og svanemærket, så det holder jeg mig til 😉

 ENG: I don’t think it is a good idea to throw out all of your stuff to buy new ones, even if the new ones are super sustainable. But I do practice conscious replacement. So when I run out of my current products like deodorant and face cream, I will replace it with a more eco-friendly product. I’m not a beauty expert, but these are my small tips. I think it is cool that today I can get almost any product that I use… Except for underwear apparently – check out my Instagram for that discussion. 

 

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
3 kommentarer
  • Åha, jeg er simpelthen sådan en dåse, det vil jeg godt indrømme. Jeg har virkelig (!!) meget af den slags og jeg elsker det! Desværre har jeg også meget sart hud med tendens til allergi, så jeg skal samtidigt passe på. I sommers købte jeg en super lækker økologisk creme fra Italien, men jeg fik med det samme et træls udslæt på skuldrene af den, sikkert pga af noget rosenduft.

    Noget af det jeg er ret vild med for tiden er øko-mærket (og klassikeren) Weleda. Deres kropsvask er uden sulfater (fedtopløsende sæbestof) og derfor meget mild. Den gule med havtorn dufter vidunderligt. Derudover er jeg mega-fan af hele deres mandel-serie uden parfume, især ansigtscremen. Den dufter bare mest af alt af marcipan (det er selvfølgelig pga mandelolien), hvilket jeg er helt tosset med 😉

  • Tandpasta kan godt købes i øko – men det smager som død og ødelæggelse (efter min mening), men Zendium Classic er svanemærket! Alternativt kan man finde opskrifter på nettet til at lave det selv af kokosolie, natron og evt. pebermynteolie – hvis man vil undgå flour, som også bliver mere og mere upopulært!

    • @Pernille… Man får ikke ligefrem lyst til at købe en pakke hvis det smager sådan. Tror jeg vil bruge mit zendium lager op og så genoverveje det.