Røde detaljer til foråret

Røde detaljer til foråret

Røde detaljer til foråret 1667 2667 BedreMode.nu

Som I kunne se i min forårs inspiration, så drømmer jeg om røde detaljer til foråret! Jeg har allerede købt en ny rød neglelak som jeg planlægger at have på meget mere (surprice) og tænker at jeg skal øve mig endnu mere i at have rød læbestift på (gode tips eller tutorials modtages gerne).

Men man kan jo også have rødt på tøjet, og jeg har fundet 9 ting som er super flotte. Selv overvejer jeg om jeg skal have en ny pung fra Oh My Bag. Måske er der noget du bliver fristet af? Ellers vil jeg også slå et slag for genbrug, for rød er en klassisk farve, og der er stor sandsynlighed for at finde en lækker rød sag der (Håber jeg).

Og hvilken farve er du tiltrukket af til foråret? Skriv det i kommentarfeltet, og så bringer vi disse farve kollager tilbage. Det er min mission at vise, at bæredygtig mode ikke har ét bestemt look!

9 røde og bæredygtige items

røde detaljer

  1. Pung fra Oh My Bag hos Ecouture
  2. Tencel bluse fra Jan’n’June
  3. Upcycled bluse fra Sissel Edelbo
  4. Kassebukser i økologisk bomuld fra Thought
  5. T-shirt fra People Tree
  6. Sweatshirt i BCI boumld fra Ellos
  7. Merino sweater fra Fillipa K hos River and Raven
  8. Kjole fra People Tree
  9. Sweater fra Maska hos Res Res

Hvilken farve kigger du efter dette forår?

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
2 kommentarer
  • Kan vi få et tema om smukke bæredygtige prints á la schultz by crowd, gerne i silke eller andre lette forårsagtige materialer?