My wishlist for for birthday and Christmas 2015

My wishlist for for birthday and Christmas 2015

My wishlist for for birthday and Christmas 2015 700 958 BedreMode.nu

Jeg har tænkt lidt over hvordan jeg skulle gribe det med gaver an i år, og i virkeligheden endte det med at komme lidt af sig selv. Nogle er jeg ikke på gave med, andre er jeg og vi finder noget brugbart inden for vores respektive budgetter.

Derfor gav det alligevel mening at lave en lille ønskeliste. Eller helt lille blev den egentlig ikke. Jeg har taget udgangspunkt i mit pinterest-board, min ultimative bæredygtige garderobe, og ting som jeg reelt har overvejet at købe eller har brug for. Da jeg både har fødselsdag i December, OG det er jul, så kan jeg næsten ikke lade være med at lave de her lister. A girl gotta dream right…

ENG: Sharing my wishlist for the gift-season of 2015. It is both my birthday, and there is christmas. Gift-giving this year will be minimized, due to me now being an adult and not giving gifts to everyone.. But that’s okay – These wishes are more for me than anyone else. They are taken partly from things I’m really considering buying, and from my pinterest board: My Ultimate sustainable wardrobe. On the pinterest board you will also find links to everything. my wishlist christmas 20151 – En økologisk og svanemærket krøllecreme. Ud over shampoo og balsam, er krøllecreme det eneste hårprodukt jeg virkelig bruger, og jeg bliver helt ked af det, hver gang jeg har brugt en bøtte op. Lige nu er jeg uden, og denne fra Ingredien ville jeg gerne prøve.

2. Yoga sæt fra re-sources. Jeg ville blive virkelig glad for sådan et sæt, fordi jeg mener det godt, kunne gå til at have på hele dagen. Men endu mere så ønsker jeg mig et klippekort til mit yoga center. Jeg prøver at komme afsted to gange om ugen, og ville gerne afsted en gang mere.

3. Garn og en dejlig sweater. Jeg har allerede bestilt både garn og sweater mønster hjem til min mor. Godt nok siger hun, at hun ikke når at blive færdig inden jul, men jeg håber. Jeg håber også, at der er garn nok tilbage, til at hun kan strikke mig sådan nogle håndledsvarmere, som jeg kan tage udenover mine skinhandsker.

4. Naturlig Deodorant. Jeg skifter mellem deodoranter for tiden, fordi min faste fra änglemark, ikke længere virker så god. Denne fra Naked, kunne jeg godt tænke mig at prøve. Den skulle nemlig være så ren, at man kan spise den.

5. Yoga måtte. Vi har en måtte herhjemme, men den kan jeg ikke tage med mig. Denne kunne være et godt bud, men ellers vil jeg også være åben for en brugt sag fra fx den blå avis. Jeg vil selv prøve at sy en yoga pude eller såkaldt bolster, fordi det siger min instruktør at jeg har brug for. Og her gik jeg og troede at yoga var en udstyrsløs sport.

6. Den smukke frakke fra Skall Studio. Den ville virkelig gøre mig glad, på dage hvor det ikke er helt vildt koldt. Men det er nok mere til min egen mentale ønskeliste.

7. En grønnere mascara. Jeg skal have udskiftet min mascara, og tænker at jeg lige så godt kan ønske mig en der er fra et “grønnere” mærke. Min søster er god til sådan noget med make-up, så hvis jeg kunne, ville jeg lade hende vælge.

8. Chelsea støvler fra Kavat. Fra min guide synes jeg at disse opfyldte krav om at være pæne og praktiske bedst. Helt ærligt så regner det jo en del herhjemme, og jeg får brug for en tyk sål. Og så svarede de så fint på mine spørgsmål om hvordan læderet var lavet, og hvor dyret har levet (i Croatien btw)

Her er så mine ønsker for i år. Som I kan se er de både i den store og den beskedne ende. Der er både hverdags luksus og ting jeg virkelig har brug for. I min familie er det lidt forskelligt hvor vi lægger vægten, men som oftest spørger vi hinanden hvad vi ønsker os, men ingen skuffede miner hvis det ikke bliver overholdt. Jeg vil gerne indrømme at jeg synes gaver under træet er hyggeligt, men det kan også blive for meget, eller føles som om man bare “bytter” beløb. I år forventer jeg mig heller ikke det store af min fødselsdag dagen inden.

Det er sejt når folk vælger at lave være med at give gaver; eller giver genbrugs eller hjemmelavede gaver. Jeg gør mig også mange tanker om hvordan jeg gerne vil viderebringe gave traditionen til mine børn en gang. Men lige nu ønsker jeg mig disse ting. Og hvis ikke andet så kan jeg bruge listen til at holde mine egne købe-prioriteringer ved lige.

 

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
3 kommentarer
  • Glæder mig til at høre hvad du ender med ift. Mascara. Giver du en anmeldelse engang? Jeg synes stadig ikke helt jeg har fundet den gyldne løsning. Har tidligere været glad for honeybee gardens natural mascara, men efter at den slap op og jeg et par måneder har brugt en konventionel en af slagsen synes jeg ikke den giver længde nok. Har læst godt om Benecos maximum volumen, som nok bliver næste skridt – den koster kun 80 kr. Hos rawmakeup hvis du skulle få lyst til at give det et skud. Kan generelt anbefale deres shop ift. Makeup uden alle mulige mærkelige stoffer 🙂

    • @Betina – hvis ikke der ender en random en under træet, så vil jeg helt klart følge dine anbefalinger 🙂 80 kroner lyder da i hvert fald overkommeligt.
      Skal nok prøve at give en anmeldelse når jeg ender med en.

  • Dejlig ønskeliste du har 🙂 Jeg synes også det er hyggeligt med gaver under træet. Sidste år fik hverken min mand eller jeg gaver – det var vores eget valg – men jeg må indrømme at det var lidt øv-agtigt…
    Det gode er så, at I år glæder jeg mig ekstra meget 🙂