I want them all – Lang grå cardigan

I want them all – Lang grå cardigan

I want them all – Lang grå cardigan 700 958 BedreMode.nu

14.09.20 grey knit

Care by Me 2.400,- // People Tree 1.499,- // Muse Knitwear 2.299,- // Muse Knitwear 1.499,- // Aiayu 2.799,-// The Baand 1.650,-

Okay måske en lidt plat caption på min kollage, men jeg drømmer MEGET om en lang grå strik i år. Det ville hverken være fashion forward eller noget, men jeg kan bare se den gøre så mange outfits perfekt. Samtidig mangler jeg en efterårs frakke, og fordi det ikke er lykkedes mig at finde et “bedre” alternativ, så tænker jeg at den lange sweater + min læderjakke kan gøre det ud for det.

Det var ret nemt at finde et godt udvalg af strik i den stil jeg leder efter, og som alle kommer fra brands jeg ved arbejder ansvarligt med både materialer og produktion. Nr 1 ville helt klart være drømme købet, men realistisk set tror jeg at Nr 4 er min favorit. Og så har jeg gode erfaringer med Muse Knitwear og deres kvalitet, hvor især en stram ribkant er vigtigt for mig. Okay nr 5 er også ret skøn.

Ordentlig strik er dyrt, men det er altså det det koster. Og jeg ved at jeg vil knus-elske sådan en cardigan. Hvad synes du? Ville det være en prioritet eller finder du hellere billigere alternativer? Og hvad er jeres favorit?

ENGLISH: I really want a long grey knit cardigan. I have found 6 options from 5 sustainable companies (where 4 are Danish, which makes me kind of patriotically proud, if that’s even a word). My favorite is Nr 4, and I am also loving Nr 1 and 5. Do you have a favorite? 

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
6 kommentarer
 • Ganske Enkelt 16/09/2014 at 19:59

  Jeg ville helt klart vælge nr. 1, 2 eller 3 🙂 Synes at lange cardigans er finest uden knapper. Dog kan jeg godt se, at hvis du tænker at bruge den som efterårsfrakke sammen med din læderjakke, er det måske rart at kunne lukke den.

 • Ganske Enkelt 16/09/2014 at 20:17

  Btw. faldt jeg lige over denne frakke H&M i 51 % genanvendt uld fra H&M til en sindssygt god pris! http://www.hm.com/dk/product/37970?article=37970-A&piaDept=Subdepartment_ladies&piaType=Large_picture

  • @Ganske Enkelt Uhh det var da godt nok en fin jakke! Den ku jeg overveje at prøve.
   Jeg synes faktisk også at 1 og 3 er finest i farven, men knapper er nok en god ide for mit behov. 🙂

   Redigeret kommentar en time senere: spontan webshopping – jakken kommer hjem til mig og skal prøves, det er so far aller bedste bud. Tusind tak for tip. Desværre først levering 6/10

   • Godt, at du nåede at få en klo i den. Det gjorde jeg også:-)

    Det er imponerende, at de gør det direkte økonomisk attraktivt at købe genanvendt uld.

    Det er vel også den vej man skal gå, hvis man vil rykke ved noget.

    • @Liselotte Ja og i lige måde da. Da jeg så hvor mange størrelser der var udsolgt tænkte jeg at betænkningstid ikke var en option.
     Faktisk snakkede jeg med en designer (Rachel Kollerup som jeg også har interviewet til bloggen) som sagde at de i Italien brugte genanvendt uld næsten hele tiden til blandinger, og at alt hvad der ikke hed virgin-uld sagtens kunne være genanvendt. Det håber jeg da er rigtigt, bare ærgeligt at de ikke skilter med det.