Wardrobe thought: getting ready for winter

Wardrobe thought: getting ready for winter

Wardrobe thought: getting ready for winter 700 958 BedreMode.nu

15.09.30 simple winter styleSweater Muse Knitwear, Shirt Skall Studio

Det er stadig smukt udenfor, men også ret koldt. Og jeg finder mig selv tiltrukket af en ny side; minimalisme. Det gælder både i oprydningen af mine ting og i min garderobe. Disse dage har jeg det bedst når jeg bare har helt simple ting på. Hvis jeg prøver for meget, så går jeg rundt og føler mig forkert hele dagen. Kender I det?

Måske har jeg brug for det jeg skrev om i sommers; glæden ved at alt er som forventet, og dermed garderobe klassikere. I hvert fald har jeg her til morgen svævet på en minimalistisk sky, og det er der kommet dette pinterest board ud af.

Opfølgning på mini-capsule projekt

Jeg ville også lige give jer en update på mit mini-capsule projekt. Jeg holdt mig ikke udelukkende til det, og fandt ud af at 10 pieces slet ikke er nok til mig – især fordi jeg slet ikke vasker ofte nok. Men samtidig var det en fed ting at have de 10 outfits hængende, og at kunne gå til dem på dage hvor kreativiteten svigtede. Jeg kunne derfor godt finde på at gøre det igen – denne gang bare med en mere klar stil-inspiration for øje.

15.09.30 simple winter style2Trousers Armed Angels, Shirt Aiayu

Stikord til vinterstilen

Om ikke så længe finder jeg alt mit elskede uld frem fra kælderen og pakker de sommerlige ting ned. Derfor er det vigtigt for mig at have lidt tanker på hvad der skal ind i garderoben; altså hvad jeg føler mig tiltrukket af nu, før jeg ser hvad der ligger der nede.

– Bukser og en skjorte fungerer hver gang. Især de løsere skjorter.
– Jeg er mest tiltrukket af sweatre som er oversize eller naturligt løse i det. Dem jeg har skal findes frem, og de stramme skal måske sidde over.
– Striber er stadig godt – striber med tørklæder er endnu bedre.
– Jeg skal ikke køre for meget lag på lag, men fokusere mere på de enkelte gode pieces jeg har.

Jeg glæder mig til at se hvad det udmønter sig i, men det vigtigste fokus for mig bliver at se hvordan jeg kan skabe den stil jeg ønsker, ud fra mit eget tøj.

Indkorporere tendenser

Jeg vil dog også gerne inkorporere lidt tendenser, fordi så føler jeg, at jeg kan løfte det, jeg allerede har. En af de store, som jeg er tiltrukket af, er meget løse bukser. Sådan et par har jeg planer om at prøve at sy. Hen over efteråret vil jeg også prøve at dele lidt tendenser med jer; men fordi jeg ikke selv er den bedste trend spotter, har jeg bedt Regitze Bay fra River & Raven om hjælp, så vi alle kan blive klogere på hvilke trends der kan være værd at opdatere garderoben med.

ENG: It’s that time where we should start finding all the wool in the basement. I have lately been very attracted to minimalism and I will try to recreate that same style with my own clothes. But also adding some trends. I made this pinterest board to help me know what I am looking for when I am unpacking my winter clothes.

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne