Der bor tre forskellige sko-damer inden i mig

Der bor tre forskellige sko-damer inden i mig

Der bor tre forskellige sko-damer inden i mig 1500 1000 BedreMode.nu

Det er blevet efterår – og det betyder næsten altid nye sko for nogen… Ofte også mig? Ja I know, det kan næsten ikke være et behov efter ALLE DE GANGE jeg har guidet til bæredygtige sko og støvler her på bloggen, men der er stadig et behov ønske der bliver ved med at spøge i hovedet.

Det er de brune kernelæder støvler/sko. Fordi jeg nu i tre somre har været så sindsyg glad for mine brune sandaler – har et brunt ur, brune loafers og bare er allround glad for den varme cognac farve.

Men der er et problem – for inde i mit hoved bor tre damer – med hver sin skosmag. Det er ikke noget problem i garderoben, hvor jeg kan lege med alle tre typer. Men ift sko, har jeg kun planer om at købe et par, og hvilke af damerne skal så bestemme?

Måske kender du dette dilemma? Jeg er spændt på at høre hvilken type vinder hjemme hos dig, når valget virkelig skal træffes.

Den praktiske og behagelige:

Denne vinder jo mange dage. Og denne dame har forelsket sig i et par kavat støvler. Fordi jeg ved at de nok ikke skal gåes til, vil holde i rigtig mange år, og kun blive flottere med alderen. Jeg har kigget på denne støvlemodel i flere år nu.

Borås støvlen fra Kavat er lavet i eco-certificeret læder.

Den street og behagelige:

Sneakers er hippe – alle går med dem, og de dresser automatisk et feminint outfit ned. Og man går endnu bedre i dem end støvler. Det kan godt være at moden, og mit sneaker humør skifter hurtigt, men de viser at jeg er med på beatet.

Sneaker fra Veja som er all-round mega cool bæredygtige

eller

Sneaker fra upcoming norsk mærke med såler lavet ud af genanvendte plastik flasker

Den hippe og rafinerede:

Denne dame kan godt lide at se fin ud, men på den hippe måde. Skoen må godt være lidt spids, lidt smal og løfte hele outfittet op. Denne dame ved at ethvert casual outfit kan løftes med en god sko, og når denne dame får sin vilje, bliver der købt sko som jeg vil holde foredrag og tage til vigtige møder i.

Smukk høje støvler fra Everlane

eller

Flade støvler fra Everlane

Jeg har “heldigvis” ikke brug for støvler lige nu, og derfor håber jeg at den helt rigtige kombi dukker op… Men det er stadig sjovt at lege med tanken, og begynde at beslutte hvilken “type” jeg gerne vil være mest.

Har du forskellige typer i dig, og hvilke får lov at bestemme i de store beslutninger?

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne