Personlig

Varmen kommer – bæredygtigt sommertøj

Så er varmen kommet. Og med den crawings for lettere tøj… Jeg har fundet ud af at min forårs capsule ikke er optimal, og derfor er jeg gået lidt i kigge/shoppe mode igen. Og det har jeg da ikke tænkt mig at holde for mig selv.

Derfor får du her lidt inspiration til bæredygtigt sommertøj.

baredygtigt sommertøj 2

Øverst fra venstre: Grøn bluse i silke/lyocell / Buksedragt i øko bomuld / Kort skjorte i økobomuldT-shirt i hørjersey / Printet totebag / Røde økojeans / Rød jumpsuit i tencel /  Nederdel i lyocellT-shirt i øko bomuld /

baredygtigt sommertøj

Tencel t-shirt / Sandaler i eco-læder / Bluse med print / Upcyclet silkebluse / Slå om kjole i lyocell / Rød jumpsuit i tencel / Shorts i lyocell / Badedragt i genanvendt polyester / Culottes i øko bomuld

Har du fået gang i sommergarderoben?

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

Relateret indhold

1 kommentar

  • Besvar
    Kirstine
    09/05/2018 at 11:06

    Tak for inspiration! Jeg tror dog at linket for de fine sorte shorts fører et forkert sted hen 🙂

  • Skriv en kommentar