Personlig

Vandt du en håndcreme?

the-bodyshop-hampcreme-4

Det her indlæg skal først starte med en KÆMPE TAK! Tak fordi I er sådan nogle fantastiske læsere, som holder mine nørdede sider ud, og synes at holdbart og bæredygtigt tøj er nice. Tak fordi I kommenterer, liker og læser med. Jeg har så meget optur over det for tiden, og glæder mig bare helt vildt meget til at komme endnu længere ud!

Jeg har nu trukket vinderne af de lækre håndcremer fra The Body Shop. Tjek min insta-story ud for at se hvordan jeg random har trukket vinderne ud af hatten.

Jeg bad jo om jeres inputs til hvad I gerne ville se mere af på bloggen, og jeg fik nogle dejlige forslag.

Vinderne er:

Maria fra Livingwithless.dk, som gerne vil høre mere omkring skønhedsprodukter… Det vil jeg heldigvis også gerne blive klogere på selv.

Elena som gerne vil have flere webshop anbefalinger. Det kan I tro at jeg vil blive ved med, men i mellem-tiden vil jeg fremhæve min shopping guide, som er der hvor jeg propper alle mine yndlingsshops ind.

Monica er specielt glad for indlæg som undersøger produkter’s bæredygtighed. Det er dejligt, for det er også dem jeg elsker at skrive allermest.

Og sidste vinder, Ida, som gerne vil have tips til billigere bæredygtig mode. Jeg lover fortsat at holde øje med gode tilbud og rabatter, men samtidig også snakke om hvorfor noget tøj bare koster mere (og bør gøre det btw)

Der er en håndcreme på vej til jer, og jeg har pakket lidt ekstra godter med 😉 

Lidt flere forslag, som jeg desværre ikke kunne sende en håndcreme, men helt klart tager med videre er:

Genbrugsguides, hvilke bæredygtige valg som er vigtige, hvordan man vedligeholder tøjet, og hvor det giver mest “impact” at sætte ind. Alt dette glæder jeg mig vildt meget til at skrive om, og forslag bliver altid hørt.

Hav en dejlig onsdag derude.

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

Relateret indhold

1 kommentar

  • Besvar
    Ida O
    16/11/2016 at 17:53

    Ej, jeg blev så glad da jeg så mit navn blive trukket på instagram, jeg vinder sjældent noget! Sender du en mail ang adresse eller? 🙂

  • Skriv en kommentar