Outfits

Tredje uge med Juni garderobe udfordring

Så blev det uge 3, og jeg begynder at savne lidt ting fra garderoben. Mest fordi vejret igen har slået over i den kolde ende, og jeg har fundet ud af at nogle af mine valgte bluser ikke er så gode til lag på lag. Men faktisk synes jeg, at den største udfordring har været at tage fotos, og kan godt sige at det bliver en endnu større udfordring næste uge 🙁

Sidste uge var en blandet uge, men mest af alt hverdag. Det er svært at tænke på nu, hvor jeg sidder i uldtrøje og strømper, men sidste uge startede i bragende solskin og meget varme. Langsomt blev det koldere, og det kan man også se på mine outfits.

Søndag

garderobeudfordring uge 3_søndag

En skøn varm dag i København. Jeg var lige kommet hjem fra folkemødet, og havde ingen planer for dagen ud over at hygge med min kæreste. Vi gik forbi et loppemarked, spiste is og pommes i solen. Derfor valgte jeg den foreslåede kombi med lyserød på lyserød. Det fungerede fint, men er ikke en favorit. Faktisk er jeg ikke sikker på at off-shoulder toppen er en favorit.

Tankerne kører sådan når jeg har den på… Har jeg for brede skuldre? Er jeg for bar? Livet er for kort til tøj der skaber usikkerhed.

Outfit karakter: 5 – Pænt, spraglet, men hverken praktisk eller roligt.

Mandag

garderobeudfordring uge 3_mandag_1

Endnu en varm dag, og jeg havde faktisk ingen jakke på hele dagen. End ikke om morgenen hvor jeg tager på arbejde kl 06.30 – så er det varmt. Det betød også at jeans blev lidt varmt midt på dagen. Jeg synes den grønne top er meget mere skøn for sig selv, og glæder mig til at bruge den med fx en nederdel.

I er flere som har spurgt til disse sko, men jeg kan simpelthen ikke finde dem online. Blot sige at de er fra Ecco og købt i en skoringen i Haderslev… Og jeg har valgt at de er OK, grundet denne artikel.

Outfit karakter: 6 – Jeg var glad for looket, men det passede ikke helt perfekt til dagen.

Tirsdag

garderobeudfordring uge 3_tirsdag_1

Tirsdag var en fuld arbejdsdag, hvor der blev lavet en masse Sustain Daily ting. Jeg følte mig smart hele dagen, og den tynde jakke var god fordi det var lidt koldere. Faktisk var det ikke særlig gennemtænkt fra morgenstunden, men jeg følte mig utrolig smart i løbet af dagen. Lag på lag, og oversize er faktisk også ganske boheme synes jeg.

Outfit karakter: 9 – Lækkert outfit, som føltes godt hele dagen.

Onsdag

garderobeudfordring uge 3_onsdag_1

Jeg glemte at få et ordentligt billede onsdag, men så måtte det blive sådan her, for jeg ville ikke glemme outfittet. Det var ment som et hurtigt og afslappet outfit, men jeg syntes faktisk så meget om det, at jeg også tog det på til event om aftenen.

Den lyserøde jakke er altså bare god. På den måde at jeg altid synes den gør et outfit sjovere. Den er brugt, og derfor måtte jeg finde mig i at den ikke passer perfekt. Jeg leder nu efter en “sjov” jakke til efteråret som kan lukkes 😉

Outfit karakter: 9 – Afslappet men cool. Der er ikke meget at sige, og jeg ville ikke have det på til alt, men til øl på en sommeraften var det perfekt.

Torsdag

garderobeudfordring uge 3_torsdag_1

Så blev det koldere, men det er jo stadig sommer. Jeg har haft samme outfit på mange gange i vinters, men altid med en jakke. Denne dag kunne jeg bruge min strik som et varmt lag, og det holdt mig både smart og varm fra tidlig morgen til udendørs koldskåls-spisning.

Outfit karakter: 7 – Pænt, behageligt og meget mig – men ikke så boheme.

Lørdag

garderobeudfordring uge 3_lørdag_1

Fredagen gik uden fotos, men mon ikke det går. Jeg snød ikke, jeg sværger.

Lørdag var dagen hvor jeg havde besluttet ikke at ligne en fashion blogger. Og alligevel blev det ugens favorit outfit. Jeg tror det er de lyse farver, den hvide t-shirt og kernelæder detaljerne. Der er noget med læder som kun bliver smukkere med tiden.

Outfit karakter: 10 – Ved ikke hvorfor, men det spiller bare.

Det var så den uge. Næste uge er den sidste, og jeg lover at blive lidt mere kreativ. Jeg synes stadig ikke jeg har udfordret mit tøj særlig meget, så det er min plan for ugen.

Hvilken er din favorit fra den sidste uge?

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

Relateret indhold

5 kommentarer

 • Besvar
  Ditte
  27/06/2017 at 08:13

  Jeg er helt vild med den flotte top med bare skuldre. Du siger bare til, hvis den skal have et nyt liv i en anden garderobe 😉 Hvor har du egentlig fundet den?

  • Besvar
   johanne
   27/06/2017 at 14:26

   Det kunne da godt være at den skulle hjem til dig og bo i en periode. Den er fra H&M conscious

 • Besvar
  Marie R
  27/06/2017 at 17:16

  mandag, tirsdag og lørdag er mine favoritter!

 • Besvar
  Ida V.R.
  30/06/2017 at 10:57

  Jeg har også den der off-shoulder top fra H&M. Og jeg bliver aldrig rigtig venner med den. Jeg synes det er så flot på andre, men jeg bliver bare hele tiden bevidst om, hvordan den nu sidder, og så synes jeg ikke det er så rart med de der elastikker rundt om armene. Så du er ikke alene!

 • Skriv en kommentar