Tilbage med ny nørdet energi

Tilbage med ny nørdet energi

Tilbage med ny nørdet energi 900 1350 BedreMode.nu

tilbage bedremode 1

tilbage bedremode 4

Så er jeg tilbage efter min lille blog pause. Det gik jo godt med magasinet, og hvis du ikke nåede at støtte gennem kickstarter kan du købe det her.

Den lille blog pause gav mig også mulighed for at tænke lidt over hvad jeg gerne vil med BedreMode som blog. Som hjemmeside. Som space.

Jeg fik jo nogle inputs fra jer, da vi kørte give-away i december, og der var især tre emner der gik igen.

1: Det bæredygtige perspektiv mere bredt

Input fra Hanne:”Jeg læser med fordi det er skønt at mærke, at andre derude også er opmærksomme på vores skrækkeligt høje forbrug og forsøger at gøre det rigtige. Det er så vigtigt at vi står sammen. Og så er det dejligt med nye ideer og input.”

Og Sidsel her:”Jeg læser med fordi jeg finder rigtig meget inspiration her hos dig – både dybere tanker om bæredygtighed og de helt “små”, praktiske tips. (…) Og så er du dejlgt nede på jorden så man føler at man kan “følge med”..hvis det giver mening?”

2: Bæredygtig shopping og gode historier

Fx for at hjælpe folk som Benedicte:”Jeg har fulgt bloggen fordi jeg selv kæmper med at have en bæredygtig garderobe. Elsker de unikke fund med historie.”

Og Bodil”Jeg læser med for at få mere info om bæredygtige produkter og små firmaer, som jeg ellers aldrig vil støde på.”

3: Styling og garderobe fokus

Christina sagde fx:”Jeg startede egentlig primært med at følge med på grund af dine garderobe udfordringer. Jeg arbejder (stadig) selv på at downsize min garderobe og være mere bevidst i mine valg af tøjkøb.”

Og Anne”Fordi du inspirerer mig til at vælge mere bæredygtigt når jeg skal anskaffe nyt, og at anvende det jeg har på nye måder, så jeg sjældnere har brug for nyt.”

Jeg vil stadig bygge bloggen op om de tre grundsten.

tilbage bedremode 3

4: Mere tøjnørderi

Bloggen startede oprindeligt som en ventil for alle mine tøjnørderier – og det vil jeg faktisk gerne tilbage til. Mere nørd! Mere indhold og viden der kan gøre jer og mig klogere! Nørdet indhold tager længere tid at lave end et outfit post. Derfor vil jeg også bringe andre kloge mennesker i spil.

Men outfits og lækkert bæredygtigt tøj vil altid være kernen her på bloggen. Som fx denne smukke skjortekjole fra Schulz by crowd (modtaget i gave). Jeg faldt allerede for den for et halvt år siden, til modeugen i august. Nu bor den hjemme i mit skab, men jeg har kun haft den på to gange. Fordi silke varmer ikke meget, og termostrømper bliver elektriske. Men om ca 7 plus grader, så vil dette være mit go-to outfit på semi-fancy dage.

Billederne er taget på det bæredygtige hotel Manon Les Suites (en del af guldsmeden hotels)

Og nu jeg har dig? Hvad vil du gerne se mere af her?

tilbage bedremode 2

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
4 kommentarer
  • Skønt at du er tilbage på bloggen, Johanne. Jeg glæder mig til at læse dine spændende og inspirerende indlæg!

    • Jeg er også så glad for at være tilbage! Og glæder mig sådan til at nørde igennem med jer.
      Og kigge på tøj selvf

  • Åh jeg er så glad for at crowfundingen lykkedes! Ville ønske jeg havde bidraget lidt mere, men det hele har været lidt tumult hernede fra.

    Jeg synes det er rigtig spændende når du tøjnørder, eller endnu mere specifikt materialenørder. Hvordan bliver vores tøj produceret? Hvad er forskellene på de forskellige materialer? Hvordan forlænger man holdbarheden af sit tøj? Jeg føler stadig at der er så meget jeg ikke ved om det tøj jeg går med og jeg har lært rigtig meget af at læse din blog og følge din instagram 🙂

  • Mange tak johanne 🙂