Ti ting i Marts

Ti ting i Marts

Ti ting i Marts 700 517 BedreMode.nu

15.03.31 ti ting i martsDet her er blevet et af mine yndlings indlæg at skrive hver måned, fordi jeg bare kan få luft for stort og småt, og i som regel er så søde til at give inputs. Tidlig forår betyder tørklæde af og på hele tiden, og det fangede min kæreste en dag med kameraet.

1. Lige som man troede at foråret var kommet, måtte jeg hive dynejakken frem igen. Måske det var for tidligt at putte så meget uld i kælderen.
2. Butikkerne bugner af blomster, potter og plantemuld. Er det nu man skal igang med at anlægge sin vindues-farm?
3. Der er nok 1000 (overdrivelse er en god ting) spændende artikler om grøn mode åben på min computer, men jeg har ikke taget tid til at læse en eneste.
4. Det er godt nok en noget større arbejde at sy en trench-coat end jeg lige havde tænkt.
5. Jeg var til et hyggeligt sludre møde inde hos Re:Sources hvor de fortalte om besøg i Indien hos deres leverandør. Det fik mig til at indse hvor mange mennesker der egentlig er involverede i at lave et stykke tøj.
6. Jeg er stadig meget begejstret over mit besøg hos CHARE-ROOM, men det får mig også til at indse at man nemt kan flytte forbrug fra et sted til et andet.
7. I samme forbindelse overvejer jeg at sige mit medlemsskab i kjolebyttebutikken Resecond op, for jeg finder aldrig noget heelt godt der.
8. Det er gang på gang en nyhed at firmaer vil have os til at vaske på 30 eller 40 grader for miljøets skyld. Men jeg kender ingen der stadig vasker normalt tøj på 60?
9. Jeg kan endelig gå i jeans igen, (efter dette) og ting der sidder til på maven. Det betyder en hel afdeling af mit skab som skal genfindes.
10. Min veninde sendte mig et link til denne hjemmeside, og jeg havde egentlig sagt at jeg ikke ville dele den, men det er bare så fin. (Hint: Det handler om baby-tøj)

Hvad har I tænkt på I marts?

ENG: It has become a thing that I share 10 more or less random thoughts from the month that passed:
1: Just thought spring was here, but it was apparently to soon to put away all of my wool. 2: The supermarkets are full of planting stuff. Is it the time to start my window-farm? 3: I have so many interesting articles about green fashion waiting for me to read them. 4: I never thought making my own trech-coat was easy, and it wasn’t. 5: A meeting with a small company has made med realize just how many people are involved with making out clothes. 6: I’m still very happy about my membership with CHARE-ROOM. 7: So I am considering if I should cancel my other commitment at Resecond. 8: It keeps being news that companies wants us to not wash on 60 degrees (celcius), but who does that still? 9: I can finally wear jeans again and I’m looking forward to rediscovering that section of my wardrobe. 10: This website for baby-clothes is perfect, though only in Danish.

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne